Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump Jr. va fi audiat, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA

România Liberă România Liberă,
Donald Trump Jr. va fi audiat, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA

Donald Trump Jr. , fiul presedintelui american, si fostul sef al echipei de campanie prezidentiala, Paul Manafort, vor fi audiati, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA. continuă pe România Liberă

Declaratii controversate ale lui Donald Trump, in timpul unui interviu pentru NYT

Presedintele Donald Trump a acordat miercuri un interviu NYT care a starnit numeroase controverse in randul americanilor. In afara de criticarea avocatului sau, Jeff Sessions, Trump a vorbit despre cina avuta in Paris, alaturi de presedintele Macron, capacitatile soldatilor rusi, intalnirea avuta cu prim-ministrul japonez si despre faptul ca nu i-a strans mana cancelarului german, Angela Merkel, noteaza BBC.

Declaratii controversate ale lui Donald Trump intr-un interviu pentru NYT

Presedintele Donald Trump a acordat miercuri un interviu pentru The New York Times care a starnit numeroase controverse in randul americanilor. In afara de criticarea procurorului general, Jeff Sessions, Trump a vorbit despre cina avuta in Paris, alaturi de presedintele Macron, capacitatile soldatilor rusi, intalnirea avuta cu prim-ministrul japonez si despre faptul ca nu i-a strans mana cancelarului german, Angela Merkel, noteazaBBC.

Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Aproximativ 20 de membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au lansat miercuri o motiune de cenzura impotriva lui Donald Trump, un gest simbolic care releva virulenta tot mai mare a opozitiei fata de.

Kremlin: Nu a existat nicio intalnire secreta intre presedintele Donald Trump si Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu au avut nicio intalnire secreta, la Hamburg, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Nu putem parasi orasul pana cand acest lucru nu este complet. Donald Trump, avertisment pentru senatorii republicani

Donald Trump le-a cerut miercuri senatorilor republicani sa rezolve cu adoptarea legii sistemului de sanatate inainte de a pleca in vacanta parlamentara, care va avea loc in luna august, potrivit.

Donald Trump le cere senatorilor republicani sa nu plece in vacanta fara sa adopte legea sistemului de sanatate care va inlocui Obamacare

Presedintele SUA, Donald Trump, le-a cerut miercuri senatorilor republicani sa isi rezolve divergentele si sa nu paraseasca Washingtonul inainte de a trece legislatia in domeniul sanatatii, noteaza Reuters.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut o intalnire secreta la summitul G20

Donald Trump si Vladimir Putin au avut doua intalniri in cadrul summitului G20, care s-a desfasurat in intervalul 7-8 iulie, la Hamburg. Prima intalnire, a fost prezentata amplu.

Masurile antiimigratie dispuse de Donald Trump au fost acceptate

Curtea Suprema de Justitie din SUA a dispus mentinerea interdictiilor impuse de presedintele Donald Trump la venirea refugiatilor, pana la o viitoare decizie a unei instante federale, dar permite o mai.

Primarul Londrei, despre o vizita a lui Donald Trump in Marea Britanie: Are politici pe care multi le resping. Nu este potrivit ca Guvernul sa intinda covorul rosu

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat, luni, impotriva unei vizite a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie.

Lovitura grea pentru Donald Trump. Ce decizie au luat judecatorii

Un tribunal din New York a cerut sa se faca publica lista vizitatorilor primiti de presedintele Donald Trump la resedinta sa de la Mar-a-Lago, din Florida, conform unei decizii publicate luni. De la inves.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )