Libnet.ro
UNICEF

04:40

Donald Trump le cere senatorilor republicani sa nu plece in vacanta fara sa adopte legea sistemului de sanatate care va inlocui Obamacare

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump le cere senatorilor republicani sa nu plece in vacanta fara sa adopte legea sistemului de sanatate care va inlocui Obamacare

Presedintele SUA, Donald Trump, le-a cerut miercuri senatorilor republicani sa isi rezolve divergentele si sa nu paraseasca Washingtonul inainte de a trece legislatia in domeniul sanatatii, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Nu putem parasi orasul pana cand acest lucru nu este complet. Donald Trump, avertisment pentru senatorii republicani

Donald Trump le-a cerut miercuri senatorilor republicani sa rezolve cu adoptarea legii sistemului de sanatate inainte de a pleca in vacanta parlamentara, care va avea loc in luna august, potrivit.

Presa: Presedintele Donald Trump i-ar fi cerut Theresei May sa ii aranjeze o primire calduroasa in Marea Britanie

Presedintele SUA, Donald Trump, i-ar fi spus premierului britanic Theresa May ca nu va veni intr-o vizita in Marea Britanie fara garantia ca va fi bine primit acolo.

Strangerile de mana ale lui Donald Trump VIDEO

Donald Trump starneste amuzament pe internet proape de fiacre data cand participa la o intalnire oficiala prin modul in care obisnuieste sa le stranga mana interlocutorilor. Iata ce s-a intamplat, spre exemplu, la ultimile vizite de stat.

Un avocat al lui Donald Trump sugereaza ca Secret Service ar fi autorizat intalnirea fiului presedintelui cu cetateni rusi

Unul dintre avocatii personali ai presedintelui american Donald Trump a aparat intalnirea pe care Donald Trump Junior, fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, a avut-o cu cetateni rusi in timpul campaniei electorale din 2016, lasand sa se inteleaga ca respectiva intalnire ar fi fost autorizata de Secret Service, scrie Agerpres, citand Reuters.

Masurile antiimigratie dispuse de Donald Trump au fost acceptate

Curtea Suprema de Justitie din SUA a dispus mentinerea interdictiilor impuse de presedintele Donald Trump la venirea refugiatilor, pana la o viitoare decizie a unei instante federale, dar permite o mai.

Avocata rusa care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. vrea sa depuna marturie in fata alesilor americani

Avocata rusa Natalia Veselnitkaia, care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. in timpul ultimei campanii prezidentiale din Statele Unite, spune ca este pregatita sa depuna marturie in Senatul american.

Avocata rusa care s-a intalnit cu fiul presedintelui Donald Trump spune ca este gata sa depuna marturie in Congres

Avocata rusa Natalia Veselnitkaia, care s-a intalnit cu fiul presedintelui Donald Trump, dupa ce tatal sau a obtinut nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din 2016 din SUA.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut o intalnire secreta la summitul G20

Donald Trump si Vladimir Putin au avut doua intalniri in cadrul summitului G20, care s-a desfasurat in intervalul 7-8 iulie, la Hamburg. Prima intalnire, a fost prezentata amplu.

Presedintele Serbiei l-a invitat pe Donald Trump la Belgrad. Ar putea semnifica o reconciliere istorica, dupa bombardamentele NATO asupra Iugoslaviei

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, i-a adresat liderului de la Casa Alba, Donald Trump, invitatia oficiala de a veni in vizita la Belgrad.

Primarul Londrei, despre o vizita a lui Donald Trump in Marea Britanie: Are politici pe care multi le resping. Nu este potrivit ca Guvernul sa intinda covorul rosu

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat, luni, impotriva unei vizite a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )