Libnet.ro
UNICEF

15:15

Declaratii controversate ale lui Donald Trump intr-un interviu pentru NYT

Hotnews Hotnews,
 Declaratii controversate ale lui Donald Trump intr-un interviu pentru NYT

Presedintele Donald Trump a acordat miercuri un interviu pentru The New York Times care a starnit numeroase controverse in randul americanilor. In afara de criticarea procurorului general, Jeff Sessions, Trump a vorbit despre cina avuta in Paris, alaturi de presedintele Macron, capacitatile soldatilor rusi, intalnirea avuta cu prim-ministrul japonez si despre faptul ca nu i-a strans mana cancelarului german, Angela Merkel, noteazaBBC. continuă pe Hotnews

Declaratii controversate ale lui Donald Trump, in timpul unui interviu pentru NYT

Presedintele Donald Trump a acordat miercuri un interviu NYT care a starnit numeroase controverse in randul americanilor. In afara de criticarea avocatului sau, Jeff Sessions, Trump a vorbit despre cina avuta in Paris, alaturi de presedintele Macron, capacitatile soldatilor rusi, intalnirea avuta cu prim-ministrul japonez si despre faptul ca nu i-a strans mana cancelarului german, Angela Merkel, noteaza BBC.

Strangerile de mana ale lui Donald Trump VIDEO

Donald Trump starneste amuzament pe internet proape de fiacre data cand participa la o intalnire oficiala prin modul in care obisnuieste sa le stranga mana interlocutorilor. Iata ce s-a intamplat, spre exemplu, la ultimile vizite de stat.

7 luni cu Donald Trump la Casa Alba. Cum a devenit acesta Seriful Americii Profunde (I)

Acest articol trateaza din perspectiva antropologica alegerea lui Donald Trump, devenit cel de-al 45-lea presedinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Un avocat al lui Donald Trump sugereaza ca Secret Service ar fi autorizat intalnirea fiului presedintelui cu cetateni rusi

Unul dintre avocatii personali ai presedintelui american Donald Trump a aparat intalnirea pe care Donald Trump Junior, fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, a avut-o cu cetateni rusi in timpul campaniei electorale din 2016, lasand sa se inteleaga ca respectiva intalnire ar fi fost autorizata de Secret Service, scrie Agerpres, citand Reuters.

Sondaj: Unul din opt americanii alegatorii care l-au sustinut pe Donald Trump, in campania prezidentiala, nu l-ar mai vota

Unul dintre opt alegatorii americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidentiale din 2016 nu ar mai vota la fel, dupa activitatea desfasurata in primele sase luni la Casa Alba, potrivit unui sondaj realizat de Reuters.

Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Aproximativ 20 de membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au lansat miercuri o motiune de cenzura impotriva lui Donald Trump, un gest simbolic care releva virulenta tot mai mare a opozitiei fata de.

Kremlin: Nu a existat nicio intalnire secreta intre presedintele Donald Trump si Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu au avut nicio intalnire secreta, la Hamburg, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Donald Trump Jr. va fi audiat, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA

Donald Trump Jr. , fiul presedintelui american, si fostul sef al echipei de campanie prezidentiala, Paul Manafort, vor fi audiati, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA.

Ce a realizat Donald Trump dupa sase luni de mandat

Donald Trump a facut campanie pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie 2016 prezentandu-se ca un as in negocieri, un om de afaceri de succes din New York care a promis ca va schimba.

Nu putem parasi orasul pana cand acest lucru nu este complet. Donald Trump, avertisment pentru senatorii republicani

Donald Trump le-a cerut miercuri senatorilor republicani sa rezolve cu adoptarea legii sistemului de sanatate inainte de a pleca in vacanta parlamentara, care va avea loc in luna august, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )