Libnet.ro
UNICEF

18:30

Donald Trump: Avem multi inamici: UE, Rusia si China. Cum a reactionat presedintele Consiliului European

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Avem multi inamici: UE, Rusia si China. Cum a reactionat presedintele Consiliului European

Presedintele american Donald Trump a apreciat ca Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii SUA, intr-un interviu difuzat in ajunul primei sale intalniri bilaterale cu omologul s?. continuă pe Antena3

Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Presedintele american, Donald Trump, a apreciat ca Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite. El a facut aceasta declaratie in cadrul unui interviu difuzat in ajunul primei sale intalniri bilaterale cu omologul sau rus Vladimir Putin, care va avea loc luni la Helsinki, transmit agentiile Belga si dpa.

VIDEO Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Uniunea Europeana, Rusia si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP si Reuters. Replica lui Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news.

Donald Trump, o noua afirmatie BELICOASA. Presedintele SUA vrea sa isi puna TOATA lumea in cap: UE, Rusia si China sunt INAMICII nostri. Reactia lui Tusk

UPDATE: Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a reactionat dupa ce Donald trump a calificat UE drept inamic in chestiuni comerciale. Fostul premier polonez considera ca Uniunea Europeana si SUA sunt.

Donald Trump: Rusia, Uniunea Europeana si China sunt inamicii nostri

Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump: Rusia, Uniunea Europeana si China sunt inamicii nostri

Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

Donald Trump spune ca va candida la alegerile din 2020: Nu vad pe nimeni sa ma invinga

Presedintele american Donald Trump a declarat ca intentioneaza sa candideze la alegerile din 2020. intrebat de jurnalistul Piers Morgan daca va candida in 2020, Trump a raspuns: Categoric intentionez. Se.

ntlnirea Donald Trump-Vladimir Putin ramne programata,n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax.

Donald Trump in vizita la Londra. Gestul neasteptat pe care l-au facut Theresa May si presedintele american

Donald Trump si Melania Trump au fost primiti, joi seara, la o receptie oficiala, care a avut loc la Palatul Blenheim, in Oxfordshire. Liderul american si sotia lui au fost primiti cu toate onorurile,.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )