Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump: Comey nu a demonstrat complicitatea cu Rusia, nici obstructionarea justitiei

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Comey nu a demonstrat complicitatea cu Rusia, nici obstructionarea justitiei

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca marturia fostului director al Biroului Federal de Investigatii, James Comey, in fata Senatului SUA nu a demonstrat complicitatea membrilor campaniei. continuă pe Antena3

Donald Trump, despre acuzatiile fostului director al FBI, James Comey: Abia il cunosc pe tipul acela. Nu i-am cerut nicio loialitate!

Presedintele american Donald Trump a negat ca i-ar fi cerut loialitate fostului director al Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, intrucat abia il cunoaste pe omul acela.

Donald Trump va vorbi sub juramant despre James Comey

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca e 100% pregatit sa vorbeasca sub juramant despre conversatiile sale cu fostul sef FBI, James Comey, relateaza BBC.

Casa Alba respinge acuzatiile aduse de fostul director al FBI, James Comey, presedintelui Statelor Unite: Donald Trump nu este un mincinos. Avocatul personal: Seful statului nu i-a cerut niciodata loialitate

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe a reactionat, joi, dupa ce fostul director al Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca ar fi mintit. in acest context, Sarah Huckabee Sanders a afirmat ca liderul american nu este un mincinos.

Casa Alba, dupa declaratiile fostului director al FBI, James Comey: Presedintele Donald Trump nu este un mincinos

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe a reactionat, joi, dupa ce fostul director al Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca ar fi mintit. in acest context, Sarah Huckabee Sanders a afirmat ca liderul american nu este un mincinos.

Avocatul lui Donald Trump il contesta pe James Comey: Presedintele american nu este sub investigatie

Consilierul lui Donald Trump a contestat joi puncte-cheie din marturia fostului director al FBI, James Comey, declarand ca audierea probelor din Senat a stabilit ca presedintele american nu era sub investigatie pentru intelegere secreta sau obstructie, noteaza Reuters.

Fostul director FBI, James Comey, va relata Senatului cum i-a cerut Donald Trump sa opreasca ancheta asupra consilierului sau, Michael Flynn. in aceeasi zi este validat noul director FBI, Christopher Wray

Fostul director FBI, James Comey, va relata in fata unei comisii a Senatului SUA modul cum a decurs discutia in care presedintele Donald Trump i-a sugerat sa opreasca o ancheta a FBI.

Fostul director al FBI, James Comey, sustine ca Donald Trump i-ar fi cerut sa abandoneze ancheta asupra lui Michael Flynn, privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale

Fostul director al Biroului Federal de Informatii FBI) James Comey a confirmat ca presedintele american Donald Trump i-a cerut sa abandoneze ancheta asupra fostului consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, Michael Flynn, in ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale care au avut loc in Statele Unite in 2016.

James Comey confirma ca Donald Trump i-a cerut sa abandoneze ancheta ce il viza pe Michael Flynn. Am nevoie de loialitate. Ma astept la loialitate, i-ar fi spus presedintele SUA

Fostul director al FBI James Comey a confirmat, intr-o declaratie scrisa remisa Congresului SUA si data publicitatii miercuri, ca presedintele Donald Trump i-a cerut sa abandoneze ancheta ce il viza pe Michael Flynn, fostul sau consilier implicat in scandalul privind ingerinta rusa in alegerile prezidentiale americane, scrie AFP.

Donald Trump a spus minciuni pur si simplu. Fostul director FBI, detalii incredibile despre presedintele american: A incercat sa opreasca anchete

Fostul director FBI, James Comey, a fost audiat joi in Senatul american privind interactiunile pe care le-a avut cu Donald Trump. Acesta a fost demis in luna mai dupa ce a refuzat sa respectele.

VIDEO. Barurile din Washington se deschid mai devreme si ofera bautura gratis in ziua cand fostul director FBI depune marturie impotriva lui Donald Trump

Localurile din Washington au anuntat un program special de-a lungul zilei de joi, cand fostul director al FBI, James Comey, este audiat in Senat in legatura cu Donald Trump.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )