Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump contesta validarea rezultatelor din Michigan la alegerile prezidentiale din SUA

B1 B1,
Donald Trump contesta validarea rezultatelor din Michigan la alegerile prezidentiale din SUA

Dupa ce democratulJoe Bidena fost declarat noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata lui Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular, actualul presedinte in functie a reactionat pe. continuă pe B1

Alegeri SUA 2020. Trump contesta in continuare rezultatul alegerilor din SUA: De cand presa jalnica stabileste cine este noul presedinte?

Donald Trump contesta in continuare rezultatul alegerilor din SUA, de data aceasta postand un mesaj furios pe Twitter la adresa presei. in postarea sa, poresedintele preia aceeasi pozitie exprimata cu o zi in urma de avocatul sau, Rudy Guliani, care preciza ca televiziunile nu decid alegerile. Instantele de judecata, da.

Presa americana: Donald Trump ia in calcul posibilitatea de a candida din nou la alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, ar vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba la alegerile din 2024. Potrivit unor surse politice, citate de site-ul de stiri Axios. com, Trump le-ar fi spus.

Donald Trump isi face deja planuri pentru alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump le-ar fi transmis consilierilor de la Casa Alba ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou la urmatoarele alegerile prezidentiale din 2024, potrivit unor surse politice de la Washington, citate de Axios. com.

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

Echipa de campanie a lui Donald Trump incearca sa blocheze certificarea rezultatelor scrutinului in Michigan

Echipa de campanie a presedintelui republican Donald Trump a anuntat ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal, informeaza Reuters.

Donald Trump, reactie pe Twitter in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA: Eu am castigat alegerile. Am obtinut 71.000.000 de voturi

DemocratulJoe Bideneste noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata presedintelui in functie, Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular. Cu toate acestea, in stilul sau.

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului.

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in .

EXCLUSIV Sanse mari ca Donald Trump sa candideze din nou la alegerile din SUA, in 2024. Politologul Cristian Pirvulescu: S-ar putea chiar sa castige

O eventuala infrangere a lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, din acest an,nu va marca finalul carierei politice a republicanului, sustine politologul Cristian.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )