Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump, reactie pe Twitter in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA: Eu am castigat alegerile. Am obtinut 71.000.000 de voturi

B1 B1,
Donald Trump, reactie pe Twitter in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA: Eu am castigat alegerile. Am obtinut 71.000.000 de voturi

DemocratulJoe Bideneste noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata presedintelui in functie, Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular. Cu toate acestea, in stilul sau. continuă pe B1

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Donald Trump: Alegerile sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump refuza sa accepte rezultatul alegerilor care l-au dat castigator pe democratul Joe Biden, dupa ce conform noilor proiectii, realizate dupa actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce presedintele in functie al SUA, are 214.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Alegerile prezidentiale din SUA au fost corecte, desi Donald Trump vrea sa crezi altceva

Donald Trump a inundat retelele sociale cu postari legate de fraudarea alegerilor prezidentiale din SUA de catre democrati. Realitatea este alta. Organizatia OSCE sau Observatorii.

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

DONALD TRUMP: S-au intamplat lucruri rele in camerele de numarare a voturilor, au avut loc schimbari mari

Presedintele american Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca in ultimele ore s-au intamplat lucruri rele, el mentionand ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in camerele de numarare a voturilor si sugerand ca astfel s-au facut schimbari mari, potrivit News.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

Cum s-ar putea transa alegerile prezidentiale din SUA. De ce are nevoie Joe Biden, omul cu prima sansa in cursa pentru Casa Alba, si cum arata situatia pentru Donald Trump

20 Observatorii electorali internationali ai OSCE l-au acuzat joi pe presedintele american Donald Trump de abuz flagrant de putere pentru faptul ca a cerut stoparea numaratorii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )