Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele american Donald Trump a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia.

Epidemiologul Anthony Fauci il critica pe Donald Trump in prag de alegeri: Nu ne aflam intr-o situatie buna. SUA au nevoie de o schimbare brusca de directie

Directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al Statelor Unite, epidemiologul Anthony Fauci, i-a adus critici vehemente presedintelui Donald Trump pentru felul in care se raporteaza la pandemia de COVID-19.

Donald Trump, o victorie in politica externa pe ultima suta de metri a campaniei

Un american tinut ostatic in Nigeria a fost eliberat in urma unei operatiuni a fortelor speciale ale Statelor Unite. Succesul interventiei americane ii ofera lui Donald Trump o victorie in materie de politica externa pe ultima suta de metri a campaniei pentru alegerile de pe 3 noiembrie.

Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter in care mentioneaza ca Sean Connery l-ar fi ajutat la aprobarea unei dezvoltari imobiliare in Scotia, tara mama a actorului.

Donald Trump si radacinile sale germane

La sase mii de kilometri de Washington se afla comuna Kallstadt, unde au locuit bunicii lui Donald Trump. Acum patru ani, cand acesta a devenit presedintele SUA, primarul din localitate a promis ca va pune, in onoarea lui, o placa comemorativa pe casa bunicilor, insa doar cu conditia ca Trump sa faca ceva mare, pentru America si restul lumii. Cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, la Kallstadt nu e nicio urma de placa comemorativa, remarca Frankfurter Allgemeine Zeitung, intr-un reportaj. Oare sloganul Make America great again nu ii este primarului de ajuns?.

Patru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american, cu cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA

Donald Trump afirma ca nicio administratie americana nu a reusit sa faca atat de multe lucruri ca cea condusa de el intr-un prim mandat, scrie AFP.

Tratamenul impotriva coronavirus administrat lui Donald Trump, sub reflector: anticorpii monoclonali

Un tratament eficient impotriva infectiilor cu coronavirus este la mare cautare, iar cel cu anticorpi monoclonali administrat lui Trump pare sa faca minuni. Regeneron Pharmaceuticals este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )