Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter in care mentioneaza ca Sean Connery l-ar fi ajutat la aprobarea unei dezvoltari imobiliare in Scotia, tara mama a actorului. continuă pe Adevărul

Pierce Brosnan, omagiu pentru Sean Connery: Ati fost cel mai grozav James Bond al meu

Pierce Brosnan, al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond, i-a adus un omagiu lui Sean Connery, cel care a deschis universul agentului 007 si care a murit, in somn, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 90 de ani.

Ce tragedie! A murit marele actor Sean Connery. A fost primul James Bond

Sir Sean Connery a fost primul interpret al lui James Bond pe marele ecran Dr, No, 1962). Acesta a murit azi, 31 octombrie. Actorul implinise varsta de 90 de ani in luna august a acestui an. A murit marele actor Sean Connery Thomas Sean Connery s-a nascut pe data de 25 august 1930, in Edinghburgh, .

Actorul Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Actorul scotian Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani, informeaza BBC. Sean Connery era considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond, fiind primul actor care a dus acest rol pe marele. Sean.

Digisport: Omagii dupa moartea lui Sean Connery, actorul care a fost si fotbalist si a refuzat Manchester United. Ce salariu a primit

Sean Connery a murit in somn, la varsta de 90 de ani, in locuinta sa din Bahamas. Vestea a circulat cu repeziciune nu numai in lumea cinematografiei, ci si in cea a fotbalului, pentru ca fostul mare actor a fost si fotbalist.

Sir Sean Connery a murit. Actorul avea 90 de ani

Actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond, a murit la varsta de 90 de ani, anunta, sambata, bbc. com.

A murit Sean Connery. Marele actor avea 90 de ani

A murit actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond. Actorul sarbatorise implinirea a 90 de ani in august, transmite Mediafax.

FOTO Vaduva lui Sean Connery a dezvaluit ca actorul suferea de dementa

Marele actor Sean Connery, care a murit sambata, 31 octombrie, la varsta de 90 de ani, suferea de dementa, a dezvaluit vaduva starului de la Hollywood.

Sean Connery suferea de dementa, a dezvaluit sotia actorului

Actorul scotian Sean Connery, decedat la varsta de 90 de ani, suferea de dementa si s-a stins pasnic, potrivit sotiei artistului, citata duminica de tabloidul The Mail, scrie Agerpres.

Starurile de la Hollywood deplang moartea lui Sean Connery. Mesajele lor: A revolutionat lumea. O adevarata legenda si un domn

Numeroase personalitati de la Hollywood - actori, regizori, producatori si muzicieni - i-au adus omagii lui Sean Connery, care a murit la varsta de 90 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, in somn, potrivit unui anunt facut sambata de familie.

A murit Sean Connery, actorul care a redefinit statutul de star de cinema

Actorul scotian Sean Connery, care a redefinit statutul de star de cinema, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat sambata BBC.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )