Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump ar fi in favoarea acordului nuclear cu Iranul, daca ar ajunge presedinte

Antena3 Antena3,
Donald Trump ar fi in favoarea acordului nuclear cu Iranul, daca ar ajunge presedinte

Miliardarul american Donald Trump, care conduce in sondaje, a adoptat duminica o pozitie diferita de a altor numerosi candidati republicani la Casa Alba, afirmand ca nu va contesta acordul cu Iranul privind. continuă pe Antena3

Rusia: Dupa incheierea acordului nuclear cu Iranul, SUA nu mai au niciun motiv sa construiasca scutul antiracheta in Europa

Rusia nu vede niciun motiv pentru ca Statele Unite sa continue implementarea planurilor de constructie a scutului antiracheta in Europa, dupa incheierea acordului nuclear cu Iranul in luna iulie, a declarat viceministrul rus de Externe Sergei Riabkov, citat de Reuters.

Guvernul Elvetiei anuleaza sanctiunile economice impuse Iranului din cauza acordului nuclear international cu Teheranul

Sanctiunile economice impuse Iranului vor fi anulate treptat, incepand de joi, de guvernul Elvetiei. Acestea au fost impuse in urma acordului nuclear international cu Teheranul. Sanctiunile vizeaza metalele.

Donald Trump, concediat oficial de NBC. Ce se va intampla cu emisiunea The Celebrity Apprentice

Presedintele NBC, Bob Greenblatt, a anuntat ca Donald Trump nu se va intoarce la carma emisiunii The Celebrity Apprentice, in sezonul urmator. Categoric nu, a raspuns Greenblatt, intrebat daca exista vreo.

Omul de afaceri Donald Trump, concediat oficial de NBC

Presedintele NBC, Bob Greenblatt, a declarat ca Donald Trump nu se va intoarce la carma emisiunii The Celebrity Apprentice. Categoric nu, a raspuns Greenblatt, intrebat daca exista vreo sansa in aceasta pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2972 seconds )