Libnet.ro
UNICEF

23:15

Donald Trump a folosit Steaua lui David intr-un mesaj in care o ataca pe Hillary Clinton

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a folosit Steaua lui David intr-un mesaj in care o ataca pe Hillary Clinton

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump a postat sambata pe Twitter o imagine cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, alaturi de o bancnota de 100 de dolari si Steaua lui David, imaginea fiind insotita de mesajul cel mai corupt candidat care a existat vreodata!. Masajul a provocat uimire si critici pe platformele de socializare, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump este de acord ca NATO sa se implice in misiunile contra ISIS

Intr-o interventie la ABC News, Donald Trump a declarat,joi, ca daca va fi ales in functia de presedinte al Statelor Unite, in data de 8 noiembrie, el nu se va opune ca NATO sa lupte.

Sondaj alegeri prezidentiale SUA: Hillary Clinton si Donald Trump, aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor

Lupta pentru fotoliul prezidential dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump este tot mai stransa, cei doi sunt aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor,.

VIDEO Actiune inedita in Times Square. Un barbat in pielea goala a cerut sa vorbeasca cu Donald Trump

Celebra Times Square din New York a devenit scena unui spectacol in aer liber, joi dimineata, dupa ce un barbat s-a dezbracat complet si a cerut sa vorbeasca cu magnatul imobiliar Donald Trump, prezumtivul candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2016. Distanta dintre Donald Trump si Hillary Clinton se reduce

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, potrivit unui sondaj publicat miercuri si citat de AFP.

Alegeri SUA. Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate

Distanta intre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump se reduce, potrivit unui sondaj publicat miercuri. Astfel, sondajul national efectuat de universitatea Quinnipiac atribuie 42 % din intentiile de vot fostei secretar de stat, in timp ce miliardarul este creditat cu 40 % dintre ele .

Masuri radicale propuse de magnatul Donald Trump in interogarea teroristilor: Ce parere ai despre simularea inecului?

Republicanul american Donald Trump a cerut folosirea simularii inecului in interogatoriul persoanelor suspecte de terorism, arata B1 TV. Pentru a justifica de ce agreeaza acest tip de.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump vrea sa renegocieze acordurile comerciale semnate de Statele Unite

Donald Trump, posibilul candidat la presedintia SUA din partea partidului republican, a promis, marti, ca daca va ajunge la Casa Alba, va renegocia acordurile comerciale internationale semnate de catre Statele Unite ale Americii, multe dintre ele considerate nesatisfacatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )