Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donald Trump, HUIDUIT la un meci de baseball. iNCHIDETI-L! (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, HUIDUIT la un meci de baseball. iNCHIDETI-L! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit la meciul de baseball dintre Washington Nationals si Houston Astros, noteaza The Guardian. Spectatorii au strigat inclusiv Bagati-l la inchisoare!. Cand. continuă pe B1

Trump, huiduit la un meci de baseball: spectatorii au scandat inchideti-l VIDEO

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit la un meci de baseball dintre echipele Washington Nationals si Houston Astros, de pe stadionul Nationals Park din Washington, aflat la o distanta scurta de Casa Alba, iar spectatorii au scandat inchideti-l, relateaza publicatia Guardian.

DONALD TRUMP : Excluderea Amazon din contractul cu Pentagonul

Presedintele american Donald Trump i-ar fi cerut fostului secretar al Apararii James Mattis sa excluda Amazon din contractul de 10 miliarde de dolari pentru furnizarea de servicii cloud Pentagonului, potrivit unei carti referitoare la mandatul lui Mattis care urmeaza sa fie publicata, relateaza CNBC.

DONALD TRUMP A ANUNTAT, IERI Liderul Statului Islamic s-a sinucis in timpul unui raid aerian

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei care l-a vizat, a anuntat, ieri, presedintele american Donald Trump, conform The Associated Press, citata de news. ro.

Donald Trump ar fi solicitat excluderea Amazon din licitatia pentru contractul JEDI al Pentagonului

Presedintele SUA, Donald Trump, ar fi cerut in mod explicit excluderea companiei Amazon din licitatia Pentagonului pentru contractul The Joint Enterprise Defense Infrastructure, in valoare de 10 miliarde de dolari, conform cartii Holding The Line: Inside Trumps Pentagon with Secretary Mattis, scrie Mediafax.

Donald Trump confirma uciderea liderului ISIS: Abu Bakr al-Baghdadi este mort

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi este mort. SUA il cauta pe Baghdadi de multi ani. Abu Bakr al-baghdadi este mort. Capturarea sau ucide.

Donald Trump va face un anunt major duminica, probabil despre liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi

Presedintele american Donald Trump va face de la Casa Alba un anunt foarte important duminica dimineata, a anuntat sambata seara purtatorul sau de cuvant Hogan Gidley, fara a da alte detalii, transmite AF.

VIDEO Donald Trump confirma ca liderul ISIS,Abu Bakr al-Baghdadi, este mort: SUA au facut dreptate. A murit ca un las

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei, a anuntat duminica Donald Trump, relateaza The Associated Press.

Donald Trump continua razboiul cu presa: Liderul de la Casa Alba vrea sa suspende abonamentele la ziarele ostile(VIDEO)

Lupta lui Donald Trump cu presa continua. Liderul de la Casa Alba planuieste sa le ceara institutiilor guvernamentale sa nu reinnoiasca abonamentele la cotidianele New York Times si Washington.

PHENIAN: Apropierea dintre Kim Jong Un si Donald Trump nu va face totul

Coreea de Nord a avertizat duminica Statele Unite impotriva tentatiei de a supralicita relatiile personale de apropiere intre Kim Jong Un si Donald Trump, in contextul in care negocierile in dosarul nuclear intre Washington si Phenian sunt in impas, relateaza AFP.

Trump, huiduit in timpul unui meci de baseball

Presedintele american a fost huiduit de spectatori in timp ce asista, alaturi de sotia sa Melania, l.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )