Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Donald Trump confirma ca liderul ISIS,Abu Bakr al-Baghdadi, este mort: SUA au facut dreptate. A murit ca un las

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump confirma ca liderul ISIS,Abu Bakr al-Baghdadi, este mort: SUA au facut dreptate. A murit ca un las

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei, a anuntat duminica Donald Trump, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Donald Trump confirma uciderea liderului ISIS: Abu Bakr al-Baghdadi este mort

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi este mort. SUA il cauta pe Baghdadi de multi ani. Abu Bakr al-baghdadi este mort. Capturarea sau ucide.

VIDEO Liderul gruparii Stat Islamic este mort, a confirmat Donald Trump Era cel mai cautat om din lume

Liderul organizatiei teroriste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit, in timpul noptii, dupa ce si-a detonat vesta cu explozibili pe care o avea asupra sa in timpul unor operatiuni care il vizau in nord-vestul Siriei si care au fost conduse de catre fortele armate ale SUA, a anuntat Donald Trump. Uciderea liderului Statului Islamic reprezinta o victorie majora a sefului de la Casa Alba care se confrunta cu o ancheta privind punerea sub acuzare, relateaza Reuters si AFP.

Donald Trump va face un anunt major duminica, probabil despre liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi

Presedintele american Donald Trump va face de la Casa Alba un anunt foarte important duminica dimineata, a anuntat sambata seara purtatorul sau de cuvant Hogan Gidley, fara a da alte detalii, transmite AF.

Donald Trump continua razboiul cu presa: Liderul de la Casa Alba vrea sa suspende abonamentele la ziarele ostile(VIDEO)

Lupta lui Donald Trump cu presa continua. Liderul de la Casa Alba planuieste sa le ceara institutiilor guvernamentale sa nu reinnoiasca abonamentele la cotidianele New York Times si Washington.

Kim Jong Un spune ca are o relatie deosebita cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un considera ca presedinele american Donald Trump si cu el au o relati.

Kim Jong si relatia sa speciala cu Donald Trump

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, considera ca presedintele american Donald Trump si el au relati.

DONALD TRUMP : Excluderea Amazon din contractul cu Pentagonul

Presedintele american Donald Trump i-ar fi cerut fostului secretar al Apararii James Mattis sa excluda Amazon din contractul de 10 miliarde de dolari pentru furnizarea de servicii cloud Pentagonului, potrivit unei carti referitoare la mandatul lui Mattis care urmeaza sa fie publicata, relateaza CNBC.

PHENIAN: Apropierea dintre Kim Jong Un si Donald Trump nu va face totul

Coreea de Nord a avertizat duminica Statele Unite impotriva tentatiei de a supralicita relatiile personale de apropiere intre Kim Jong Un si Donald Trump, in contextul in care negocierile in dosarul nuclear intre Washington si Phenian sunt in impas, relateaza AFP.

Parlamentarii republicani perturba ancheta privind punerea sub acuzare a lui Donald Trump

Parlamentarii republicani, incurajati de presedintele Donald Trump sa devina mai duri in lupta cu incercarile democratilor de a-l pune sub acuzare, au perturbat miercuri ancheta din Camera Reprezentantilor si a impiedicat un oficial al Pentagonului sa depuna marturie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )