Libnet.ro
UNICEF

11:15

Donald Trump se intalneste cu Kim Jong Un

Antena3 Antena3,
Donald Trump se intalneste cu Kim Jong Un

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca se va intalni totusi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, in Singapore, transmite Reuters. Partea americana contramandase summitul. continuă pe Antena3

Donald Trump, anunt oficial despre intalnirea cuKim Jong-un

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca se va intalni totusi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, in Singapore, transmite Reuters. Partea americana contramandase summitul.

Un important general nord-coreean s-a ntlnit cu Mike Pompeo pentru a stabili detaliile summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Un important general nord-coreean, colaborator foarte apropiat al lui Kim Jong-un, s-a intalnit miercuri la New York cu secretarul de Stat Mike Pompeo pentru a stabili agenda summitului istoric dintre liderul Kim jong-un si Donald Trump, informeazaBBC.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

SUA: Pompeo spune ca nu stie inca daca summitul dintre Trump si Kim Jong-un va avea loc

Secretarul de Stat Mike Pompeo a declarat joi ca nu stie inca daca un summit intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc pe 12 iunie, relateaza CNN.

Donald Trump este la DIETA. De ce a apelat presedintele SUA la regim alimentar...

Pentru a pune la punct un regim strict pentru Presedintele SUA, Donald Trump, mai multi specialisti in diete au fost consultati de bucatarii de la Casa Alba. Astfel, friptura de vita a fost scoasa din meniu.

inainte de intrevederea cu Trump, Kim Jong-un ii multumeste lui Vladimir Putin pentru opozitia fata de hegemonia Statelor Unite

Pozitionare interesanta a liderul nord-coreean Kim Jong-un inainte de intrevederea istorica pe care ar putea sa o aiba cu Donald Trump. Liderul de la Phenian s-a intalnit joi cu ministrul de Externe rus, Serg.

Gest incredibil facut Kim Jong-un inainte de intalnirea cu Donald Trump

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, a exprimat apreciere pentru abordarea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a se opune hegemoniei Statelor Unite. Situatia in Peninsula Coreea se schimba in.

Negocierile pentru summitul Donald Trump - Kim Jong-un continua. Un important general nord-coreean, in drum spre Statele Unite

Unul dintre cei mai importanti generali nord-coreeni este in drum spre Statele Unite pentru o vizita rara, a afirmat marti presedintele american, Donald Trump, in contextul in care Washingtonul si Phenianul se pregatesc pentru un summit istoric.

Donald Trump anunta ca se va ntlni totusi cu Kim Jong-un conform planificarii initiale, pe 12 iunie

Presedintele american, Donald Trump, a oferit asigurari vineri ca summitul cu omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, va avea loc pe 12 iunie la Singapore, conform planificarii initiale, relateaza Reuters.

in locul lui Kim Jong-Un, in Biroul Oval de la Casa Alba a venit... Kim Kardashian. Ce i-a cerut starleta lui Donald Trump (FOTO)

Vizita neasteptata la Casa Alba. Starleta Kim Kardashian, care militeaza pentru eliberarea unei bunici condamnate la inchisoare pe viata, a avut o intalnire cu Donald Trump pe tema reformei carcerale din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )