Libnet.ro
UNICEF

09:15

Donald Trump isi remaniaza din nou echipa de campanie: Paul Manafort, acuzat ca a primit bani de la Viktor Ianukovici, este marginalizat / La conducere vine Steve Bannon, de la Breitbart

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump isi remaniaza din nou echipa de campanie: Paul Manafort, acuzat ca a primit bani de la Viktor Ianukovici, este marginalizat / La conducere vine Steve Bannon, de la Breitbart

Panica in tabara lui Donald Trump: miliardarul si-a remaniat pentru a doua oara echipa de campanie, in incercarea de a stopa declinul fata de Hillary Clinton, care pare sa se detaseze in castigatoare in cursa pentru Casa Alba. Astfel, controversatul Paul Manafort, acuzat ca ar fi primit aproape 13 milioane de dolari de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, a fost marginalizat, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump agita din nou fantasma fraudei electorale in SUA

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a agitat din nou fantasma unei posibile fraude electorale la scrutinul prezidential din noiembrie, afirmand ca singura modalitate prin care ar putea fi invins in statul-cheie Pennsylvania este cu viclesuguri, relateaza agentia EFE.

Donald Trump anunta schimbari la conducerea echipei sale de campanie

Candidatul republican in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, a anuntat astazi modificari in conducerea echipei de campanie, pe fondul caderii in sondaje si al semnelor de deruta in campania sa, transmite Reuters.

Directorul de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, acuzat ca a primit ilegal 12 milioane de dolari de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici

Directorul de campanie al lui Donald Trump, influentul Paul Manafort, ar fi beneficiat in mod ilegal de o finantare de doua milioane de dolari, cash, din partea fostului presedinte ucrainean Victor Ianukovici, scrie luni New York Times, preluat de AFP.

Donald Trump face schimbare dupa schimbare dupa picajul din sondaje. Republicanul si-a schimbat managerul de campanie

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, pare ca adopta orice strategie ii pica in mana dupa recentul picaj in sondaje in fata rivalei sale, democrata.

Noua schimbare de strategie marca Donald Trump: Nu candidez impotriva escroacei Hillary, ci impotriva presei necinstite (VIDEO)

Donald Trump pare ca nu mai stie ce sa faca dupa scaderea in sondaje din ultima perioada. Mai nou, acesta isi muta atentia pe presa, punand sub semnul intrebarii libertatea media,.

Bomba in campania pentru presedintia americana: The New York Times scrie despre legaturile lui Donald Trump cu grupari proruse

Scandal in tabara candidatului republican la presedintia SUA. Cotidianul The New York Times a dezvaluit ca Paul Manafort, seful echipei de campanie a lui Donald Trump, a oferit consultanta politica.

Berlinul reactioneaza dupa ce Donald Trump a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel: Candidatul republican trompeteaza lucruri lipsite de fundament

Donald Trump a reusit sa isi atraga antipatia Guvernului de la Berlin, dupa ce miliardarul american a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel din punct de vedere al politicii despre imigratie, potrivit.

Donald Trump schimba macazul: Vom colabora foarte strans cu misiunea NATO. Putem gasi puncte comune cu Rusia in combaterea ISIS

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, si-a schimbat total strategia in ultima perioada. Dupa ce parea ostil fata de NATO, miliardarul american a hotarat sa isi.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il devanseaza cu 6% pe Donald Trump in ultimul sondaj dat publicitatii

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente in fata contracandidatului sau republican Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti.

Berlinul denunta referirile lui Donald Trump la Angela Merkel

Guvernul Germaniei a criticat, marti, declaratiile candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, care a comparat-o pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul german.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )