Libnet.ro
UNICEF

01:05

Berlinul denunta referirile lui Donald Trump la Angela Merkel

România Liberă România Liberă,
Berlinul denunta referirile lui Donald Trump la Angela Merkel

Guvernul Germaniei a criticat, marti, declaratiile candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, care a comparat-o pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul german. continuă pe România Liberă

Berlinul reactioneaza dupa ce Donald Trump a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel: Candidatul republican trompeteaza lucruri lipsite de fundament

Donald Trump a reusit sa isi atraga antipatia Guvernului de la Berlin, dupa ce miliardarul american a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel din punct de vedere al politicii despre imigratie, potrivit.

Donald Trump: Hillary Clinton este Angela Merkel a Statelor Unite. E o catastrofa

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a comparat-o pe rivala sa, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, potrivit zf. ro. Pe scurt, Hillary Clinton, vrea sa.

Michael Roth respinge declaratiile lui Donald Trump referitoare la politica Angelei Merkel

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a ignorat faptele cu declaratia sa conform careia politica usilor deschise pentru refugiati a cancelarului german Angela Merkel a avut drept rezultat o crestere masiva a criminalitatii, a declarat astazi ministrul german al afacerilor europene, Michael Roth, intr-un interviu acordat Reuters.

Germania critica dur declaratii facute de Donald Trump: Trompeteaza minciuni!

Guvernul Germaniei a criticat, marti, declaratiile candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, care a comparat-o pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul.

Angela Merkel cauta locuri de munca pentru emigranti, la Siemens si Volkswagen

Angela Merkel cauta locuri de munca pentru emigranti, la Siemens si Volkswagen .

Angela Merkel va cere marilor companii din Germania sa angajeze solicitantii de azil

Cancelarul german Angela Merkel i-a invitat pe sefii celor mai mari companii din Germania, printre care Siemens si Volkswagen, sa discute modalitatile de integrare a migrantilor pe piata muncii, a relatat.

Angela Merkel le va cere sefilor marilor companii din Germania sa angajeze refugiati (Bild)

Cancelarul german Angela Merkel a invitat directorii executivi ai unora dintre cele mai mari companii din Germania sa participe la un summit luna viitoare, unde le va cere acestora sa angajeze mai multi refugiati, a relatat sambata ziarul german Bild, potrivit Reuters.

Donald Trump promite filtrarea extrema a refugiatilor

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a sustinut luni in statul Ohio un discurs pe teme de politica externa, transmite AFP. Programul politic al lui Trump, din care ideile.

Donald Trump schimba macazul: Vom colabora foarte strans cu misiunea NATO. Putem gasi puncte comune cu Rusia in combaterea ISIS

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, si-a schimbat total strategia in ultima perioada. Dupa ce parea ostil fata de NATO, miliardarul american a hotarat sa isi.

Donald Trump, schimbare radicala de pozitie privind NATO

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a sustinut luni in statul Ohio un discurs pe teme de politica externa, in care a revenit asupra unei pozitii deja exprimate fata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )