Libnet.ro
UNICEF

19:15

Donald Trump agita din nou fantasma fraudei electorale in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump agita din nou fantasma fraudei electorale in SUA

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a agitat din nou fantasma unei posibile fraude electorale la scrutinul prezidential din noiembrie, afirmand ca singura modalitate prin care ar putea fi invins in statul-cheie Pennsylvania este cu viclesuguri, relateaza agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Robert de Niro, despre Donald Trump: E nebun de legat (VIDEO)

Donald Trump s-a ales cu inca un contestatar celebru. Robert de Niro, dublu castigator al Premiului Oscar, l-a asemanat pe candidatul republican cu Travis Bickle, personajul principal interpretat de de Ni.

Liderul Hezbollah este de acord cu Donald Trump ca Statul Islamic a fost creat de Barack Obama

Liderul miscarii politice si paramilitare siite Hezbollah Hassan Nasrallah sustine acuzatia adusa de candidatul republican la Casa Alba Donald Trump lui Barack Obama, potrivit careia presedintele american a creat gruparea jihadista Statul Islamic, relateaza The Associated Press AP).

SUA: Donald Trump a pornit un razboi cu presa

SUA: Donald Trump a pornit un razboi cu presa .

Trupa Green Day a scos o noua piesa si va lansa un album care reflecta teama si furia legate de Donald Trump VIDEO

Membrii formatiei americane Green Day au anuntat ca vor lansa albumul Revolution Radio pe 7 octombrie si spun ca acesta reflecta climatul politic si sentimentele neative legate de candidatura lui Donald Trump la presedintia Statelor Unite, noteaza NME, citat de News. ro.

Presiuni uriase pentru retragerea lui Donald Trump din cursa prezidentiala

Echipa de campanie a lui Donald Trump se va intalni cu lideri ai Comitetului national al Partidului Republican vineri, pe fondul presiunilor in crestere asupra controversatului candidat la.

Donald Trump pregateste terenul pentru o eventuala infrangere: in cele din urma, fie va functiona, fie imi voi lua lungi, bune vacante

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri in fata lui Hillary Clinton, in alegerile.

Donald Trump pregateste terenul pentru o eventuala infrangere: in cele din urma, fie va functiona, fie imi voi lua lungi vacante

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri in fata lui Hillary Clinton, in alegerile.

Ce va face Donald Trump daca pierde alegerile prezidentiale. Fie va functiona, fie imi voi lua...

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in scadere in sondajele de opinie, a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump il acuza pe Barack Obama de crearea gruparii jihadiste Statul Islamic VIDEO

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, l-a acuzat miercuri seara pe presedintele american Barack Obama ca ar fi creatorul gruparii jihadiste Statul Islamic, iar pe rivala sa democrata ca ar fi cofondatoare a acestei grupari, releva AFP.

Donald Trump: Obama este fondatorul ISIS, iar drept cofondatoare este aceasta sucita Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, l-a acuzat pe Barack Obama ca ar fi fondatorul gruparii teroriste ISIS, iar Hillary Clinton ar fi cofondatoarea. El este fondatorul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )