Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum a cazut Donald Trump in capcana intinsa de jurnalisti si a postat pe Twitter un citat din Mussolini

Adevărul Adevărul,
Cum a cazut Donald Trump in capcana intinsa de jurnalisti si a postat pe Twitter un citat din Mussolini

Donald Trump, miliardarul favorit sa devina candidatul republicanilor la presedintia SUA, a socat pe toata lumea duminica dupa ce a publicat, pe contul sau de Twitter, un citat din dictatorul italian Benito Mussolini. Ulterior s-a dovedit ca Trump a cazut intr-o capcana elaborata intinsa de jurnalisti. continuă pe Adevărul

Jean-Marine Le Pen, sustinatorul lui Donald Trump

Politicianul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen a scris, pe Twitter, ca daca ar fi cetatean american, ar vota pentru Donald Trump.

Donald Trump angajeaza romani. Ce spun americanii

Un club privat din Florida, detinut de Donald Trump, angajeaza personal din Romania si alte tari. Informatia a aparut intr-un articol al publicatiei The New York Times, care il acuza pe Trump ca nu se tine.

Donald Trump refuza sa se delimiteze de un fost lider al KKK

Candidatul la primarele prezidentiale republicane Donald Trump a refuzat duminica sa se delimiteze de fostul lider al Ku Klux Klan, David Duke, care i-a adus oficial sprijinul sau, atragandu-si numeroase critici, anunta AFP.

Fost director CIA: Armata ar putea refuza sa asculte ordinele lui Donald Trump, daca acesta ajunge presedinte

Armata americana ar putea refuza sa urmeze ordinele lui Donald Trump, in cazul in care candidatul republicanilr va fi ales presedintele Statelor Unite si va decide sa puna in aplicare unele dintre promisiunile facute in campanie, a afirmat duminica Michael Hayden, fost director al CIA si fost sef al Agentiei Nationale de Securitate din SUA, citat deWashington Post.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump recruteaza muncitori din Romania

Donald Trump se lauda in campania electorala ca va reda americanilor locurile de munca ocupate de imigranti, cu toate ca majoritatea angajatilor sai de la Mar-a-Lago Club din Palm Beach, unul dintre cele mai reputate cluburi private din lume, provin din Romania si alte tari rasaritene, ei fiind recrutati cu ajutorul lui Peter Petrina, un new-yorkez de origine romana, relateaza news. ro, preluand New York Times.

Doi fosti presedinti mexicani il compara pe Donald Trump cu Hitler

Fostii presedinti mexicani Felipe Calderon si Vicente Fox l-au comparat pe Donald Trump, favoritul republian pentru candidatura la prezidentialele din SUA, cu liderul nazist, scrie The Guardian.

Alegeri SUA 2016. inainte de Super Marti, Donald Trump primeste sprijinul Ku Klux Klan

Miliardarul Donald Trump, candidat pentru nominalizare din partea republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA, are ca sustinatori Ku Klux Klan, grup rasist extremist care sustine suprematia rasei albe.

Alegeri SUA 2016. inainte de Super Marti, Donald Trump primeste sprijinul Ku Klux Klan VIDEO

Miliardarul Donald Trump, candidat pentru nominalizare din partea republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA, are ca sustinatori Ku Klux Klan, grup rasist extremist care sustine suprematia rasei albe.

Donald Trump, numit escroc de contracandidatul sau Marco Rubio

Este exclus sa lasam un escroc ca Donald Trump sa preia controlul Partidului Republican, a declarat contracandidatul acestuia Marco Rubio, intr-un atac extrem de dur impotriva miliardarului, favorit in alegerile primare republicane,.

Alegeri SUA 2016: Guvernatorul statului New Jersey, Chris Christie, si-a anuntat sprijinul pentru Donald Trump VIDEO

Guvernatorul statului New Jersey, Chris Christie, fost candidat la nominalizarea din partea Partidului Republican pentru intrarea in cursa pentru sefia Casei Albe, a anuntat ca il va sustine in aceasta lupta pe magnatul din domeniul imobiliarelor Donald Trump, noteaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )