Libnet.ro
UNICEF

11:15

Donald Trump, mesaj ciudat catre Justin Trudeau: Nu voi ati ars Casa Alba?

B1 B1,
Donald Trump, mesaj ciudat catre Justin Trudeau: Nu voi ati ars Casa Alba?

Donald Trump a invocat razboiul din 1812, cand Casa Alba a fost arsa, intr-un mesaj adresat premierului canadian Justin Trudeau in care justifica impunerea de tarife comerciale pe motive de securitate. continuă pe B1

Donald Trump si conceptul Gratierii Absolute

Presedintele Donald Trump va ramane in istorie ca deschizator de drumuri. Fie si numai prin acest senzational mesaj pe Twitter prin care, pentru a sarbatori cum se cuvinte cea de-a 500-a zi de mandat, isi afirma dreptul sau absolut de a se gratia pe sine insusi. N-o face acum pur si simplu pentru ca nu are nimic sa-si reproseze, dar, altfel, nici un fel de problema, poate s-o faca.

Donald Trump si conceptul Gratierii Absolute. Nu ma indoiesc ca exista lideri politici care sa ofteze cu jind dupa o asemenea prerogativa

Presedintele Donald Trump va ramane in istorie ca deschizator de drumuri. Fie si numai prin acest senzational mesaj pe Twitter prin care, pentru a sarbatori cum se cuvinte cea de-a 500-a zi de mandat, isi afirma dreptul sau absolut de a se gratia pe sine insusi.

Donald Trump, reactie furibunda: Am dreptul absolut de a ma gratia

Presedintele american Donald Trump a afirmat luni ca are dreptul absolut de a se gratia, adaugand insa, intr-un mesaj pe Twitter, ca nu a facut nimic gresit, relateaza AFP si Reuters. Asa cum au afirm.

Liderii G7 se pregatesc pentru un summit dificil, marcat de razboiul comercial declansat de Donald Trump

Liderii tarilor din Grupul celor 7 se pregatesc pentru summit-ul din Canada care se anunta deosebit de tensionat ca urmare a taxelor vamale impuse recent de Donald Trump aliatilor SUA.

Donald Trump critica zvonurile despre Melania, acuzata ca apare prea rar in public

Donald Trump a criticat zvonurile lansate de presa despre Melania, care este acuzata ca apare prea RAR in public. Fake News Media a fost atat de nedreapta, si de imorala, fata de sotia mea, a scris.

Summitul SUA-Coreea de Nord: Discutiile dintre Donald Trump si Kim Jong-un ar putea dura doua zile

Discutiile dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, ar putea dura doua zile, daca lucrurile merg bine, au declarat pentruCNNdoua surse apropiate situatiei.

VIDEO Rudy Giuliani, avocatul presedintelui SUA: Kim Jong Un a impolorat n genunchi pentru un summit cu Donald Trump

Avocatului lui Donald Trump, Rudy Giuliani, spune ca, dupa ce presedintele american a anulat summitul cu liderul nord-coreean, luna trecuta, Kim Jong Un s-a pus in genunchi si a implorat ca intalnirea sa fie restabilita, relateaza CBS News.

Emmanuel Macron, gluma pe seama lui Donald Trump

O conversatie la telefon cu Donald Trump esta ca un carnat: mai bine nu stii ce contine. E declaratia presedintelui francez Emmanuel Macron, intr-o conferinta de presa. Liderul de la Elysee fusese intrebat.

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat n timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat in timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un, au anuntat miercuri Organizatia Aviatiei Civile Internationale ICAO) si Administratia Federala a Aviatiei din SUA FAA), scrie Reuters.

S-a gasit solutia! Unde va avea loc intrevederea lui Donald Trump cu Kim Jong-Un

Summitul prevazut peste o saptamana in Singapore intre presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong Un, se va desfasura intr-un hotel de pe Insula Sentosa, a anuntat marti Casa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )