Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Rudy Giuliani, avocatul presedintelui SUA: Kim Jong Un a impolorat n genunchi pentru un summit cu Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rudy Giuliani, avocatul presedintelui SUA: Kim Jong Un a impolorat n genunchi pentru un summit cu Donald Trump

Avocatului lui Donald Trump, Rudy Giuliani, spune ca, dupa ce presedintele american a anulat summitul cu liderul nord-coreean, luna trecuta, Kim Jong Un s-a pus in genunchi si a implorat ca intalnirea sa fie restabilita, relateaza CBS News. continuă pe Hotnews

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat n timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat in timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un, au anuntat miercuri Organizatia Aviatiei Civile Internationale ICAO) si Administratia Federala a Aviatiei din SUA FAA), scrie Reuters.

Coreea de Nord: Trei lideri militari au fost dati afara pentru ca s-ar fi opus summitului Trump - Kim Jong-un

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, actioneaza pentru a inlatura persoanele care nu sunt de acord cu viitorul summit cu SUA, scrie The Guardian, citat de news. ro.

Imagini trucate cu liderul nord-coreean la televiziunea rusa de stat? O fotografie in care Kim Jong-un are un zambet ciudat face valva pe internet VIDEO

Un material despre recenta intalnire a ministrului rus de Externe Serghei Lavrov cu liderul nord-coreean Kim Jong-un ce a fost difuzat duminica de televiziunea rusa de stat Pervii Kanal a inceput sa faca valva pe internet.

Imagini trucate cu liderul nord-coreean la televiziunea rusa de stat? O fotografie in care Kim Jong-un are un zambet ciudat face valva pe internet

Un material despre recenta intalnire a ministrului rus de Externe Serghei Lavrov cu liderul nord-coreean Kim Jong-un ce a fost difuzat duminica de televiziunea rusa de stat Pervii Kanal a inceput sa faca valva pe internet.

S-a gasit solutia! Unde va avea loc intrevederea lui Donald Trump cu Kim Jong-Un

Summitul prevazut peste o saptamana in Singapore intre presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong Un, se va desfasura intr-un hotel de pe Insula Sentosa, a anuntat marti Casa.

Un post rus de televiziune a adaugat un zmbet pe fata liderului nord-corean Kim Jong-Un

Un post de televiziune din Rusia a editat o fotografie a liderului nord-coreean Kim Jong Un facandu-l pe acesta sa zambeasca in timp ce da mana cu ministrul rus de Externe, Sergey Lavrov, relateazaMeduza. io.

Kim Jong-un inlocuieste cei mai importanti lideri militari nord-coreeni inaintea summitului cu Trump

Cei mai importanti trei lideri militari nord-coreeni au fost inlocuiti cu militari considerati mai moderati si mai loiali lui Kim Jong Un, potrvit unui oficial american citat de CNN.

Bashar al-Assad spune ca se va duce la Phenian sa se ntlneasca cu Kim Jong Un - presa nord-coreeana

Presedintele sirian Bashar al-Assad a spus ca vrea sa-l viziteze in Coreea de Nord pe Kim Jong Un, a anuntat presa de stat, aceasta putand deveni prima intalnire dintre Kim si un alt sef de stat de la Phenian, transmite Reuters.

De ce a renuntat Kim Jong-un la cei mai importanti trei oficiali din armata sa

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a renuntat la serviciile celor mai importanti trei oficiali din armata sa. Daca partea sud-coreeana prefera tacerea asupra acestei remanieri, unii comentatori afirma ca este vorba de un demers de consolidare a puterii liderului comunist de la Phenian intr-un moment critic pentru evolutia regimului sau.

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un. intrevederea dintre cei doi lideri va avea loc la ora 04. 00, ora Romaniei, pe 12 iunie. Programata la Singapore,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )