Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump a refuzat sa dea mana cu Angela Merkel la finalul intrevederii de la Casa Alba (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump a refuzat sa dea mana cu Angela Merkel la finalul intrevederii de la Casa Alba (VIDEO)

Vineri, a avut loc la Washington unul dintre cele mai asteptate intalniri pe plan mondial din acest an. Presedintele american Donald Trump a primit-o la Casa Alba pe cancelarul german Angela Merkel. La. continuă pe B1

FOTO + VIDEO: Angela Merkel s-a intalnit cu Donald Trump, la Casa Alba. Presedintele american ar fi ignorat propunerea cancelarului german sa dea mana pentru o fotografie oficiala

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile.

FOTO: Angela Merkel, intampinata de Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile.

Presedintele SUA, Donald Trump, se va intalni, vineri, la Casa Alba, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile, potrivit News. ro.

FOTO. Angela Merkel, reprezentata ca Hitler la feminin intr-un cotidian proguvernamental turc

O publicatie proguvernamentala turca a ironizat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, reprezentand-o cu mustata si o uniforma nazista, alaturi de mentiunea Hitler la feminin, in contextul in care tensiunile dintre Ankara si UE se intensifica, scrie Le Figaro, potrivit Mediafax.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca nu are de gand sa raspunda provocarilor lansate de Turcia

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca nu intentioneaza in a face schimb de provocari cu statul turc, informeaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax. Politicianul german a mai adaugat ca acuzatiile lui Recep Tayyip Erdogan ca ea ar sustine teroristii partidului kurd PKK sunt absurde.

Vladimir Putin o asteapta pe Angela Merkel la Moscova, pe 2 mai

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca o asteapta in vizita pe cancelara germana Angela Merkel, pe 2 mai, a declarat liderul de la Kremlin la o intalnire, la Moscova, cu premierul landului german Bavaria, Horst Seehofer.

Nord-coreenii se joaca de ani de zile cu SUA. Donald Trump: China nu ajuta deloc

Donald Trump a adus critici Chinei, considerand ca a facut putin in relatiile cu Coreea de Nord. Declaratia acestuia vine ca urmare a afirmatiilor secretarului sau de stat prin care spune ca.

Un congresman democrat il acuza pe Donald Trump ca ar fi dezvaluit informatii clasificate ale CIA

Congresmanul democrat Adam Schiff il acuza pe presedintele american Donald Trump ca ar fi dezvaluit informatii clasificate, dupa ce a afirmat ca, in timpul Administratiei Obama, ar fi fost obtinute date ale Agentiei Centrale pentru Informatii CIA) prin atacuri cibernetice.

Acuzatii grave la adresa lui Donald Trump: Presedintele american ar fi dezvaluit informatii clasificate

Congresmanul democrat Adam Schiff, membru Comisiei pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor, il acuza pe presedintele Donald Trump ca a fost neglijent cu informatii clasificate. Concret, acesta.

Donald Trump, tinta unui mesaj jignitor pe contul de Twitter al McDonalds

Un mesaj publicat joi dimineata pe contul oficial de Twitter al lantului de restaurante fast-food McDonalds l-a caracterizat pe Donald Trump drept o scuza dezgustatoare pentru un presedinte. Mesajul a fost sters dupa circa 20 de minute, iar compania McDonalds a anuntat ca textul a fost publicat dupa ce contul sau de Twitter fusese compromis, transmite CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )