Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump s-ar putea intalni saptamana viitoare cu Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Donald Trump s-ar putea intalni saptamana viitoare cu Vladimir Putin

Liderul Casei Albe, Donald Trump, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-ar putea intalni saptamana viitoare in cadrul summitului APEC care va avea loc in Vietnam. Anuntul a fost facut vineri de Kremlin, care a precizat ca discutiile pentru o astfel de intrevedere sunt in curs, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Presedintii Chinei si Coreei de Sud se intalnesc, saptamana viitoare, in incercarea de a ameliora relatiile bilaterale

Presedintele sud-coreean, Moon Jae-In, se va intalni cu omologul sau chinez, Xi Jinping, saptamana viitoare in marja summitului APEC, in contextul deteriorarii relatiilor bilaterale din cauza desfasurarii scutului american antiracheta, au anuntat marti autoritatile de la Seul.

Donald Trump a ramas fara Twitter, dintr-o gluma

Donald Trump reprezinta cel mai popular utilizator de Twitter de pe intregul mapamond, dar contul sau a fost sters in urma cu cateva ore. Donald Trump posteaza pe Twitterdin fotoliul sau prezidential sub pseudonimul @realdonaldtrump. Acelasi cont a fost dezactivat de curand pentru 11 minute, o valoare suficient de mare incat sa creeze tensiune printre [].

Donald Trump a decorat Casa Alba de Halloween. Iata cine a speriat-o pe Melania!

Donald Trump a decorat Casa Alba de Halloween intr-un mod cu totul neasteptat. Alaturi de sotia lui au primit la Trick or Treat copii costumati in diverse personaje. Iata care a speriat-o cel mai tare pe Melania.

Donald Trump pleaca intr-un turneu dificil in Asia

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se pregateste pentru un turneu lung si delicat in Asia, care va fi dominat de amenintarea reprezentata de Coreea de Nord, tara care nu a ezitat sa se angajeze intr-un razboi al declaratiilor cu Washingtonul.

Snoop Dogg, atac la adresa lui Donald Trump. Fotografia halucinanta publicata de cunoscutul rapper

Rapperul Snoop Dogg apare langa corpul neinsufletit al lui Donald Trump, intr-o varianta a copertei albumului Make America Crip Again, lansat la finalul lunii octombrie. Artistul a.

Contul de Twitter al lui Donald Trump, dezactivat accidental timp de 11 minute: Cine i-a facut-o si in ce context

Contul de Twitter al presedintelui american Donald Trump a fost dezactivat accidental, vineri, timp de 11 minute, din cauza unei erori umane, a anuntat compania, relateaza site-ul BBC News. Am.

Mesajul lui Donald Trump in Asia: posibilitatea de a rezolva diplomatic criza nord-coreeana se scurge rapid

Presedintele Donald Trump le va transmite liderilor celor cinci state incluse in vizita sa in Asia ce incepe astazi ca posibilitatea de a rezolva diplomatic criza nord-coreeana se scurge rapid si ca Statele Unite sunt pregatite sa se apere daca va fi nevoie, a afirmat un inalt oficial de la Casa Alba, citat de Reuters.

Donald Trump l-a desemnat pe Jerome Powell pentru a prelua conducerea bancii centrale american (Fed)

Presedintele Donald Trump a anuntat joi ca l-a desemnat pe Jerome Powell sa conduca banca centrala americana Fed) in locul lui Janet Yellen, al carei mandat se incheie in februarie 2018, scrie AFP.

Republicanii americani dezvaluie marile linii ale reformei fiscale propuse de Donald Trump: reduceri de impozite pentru companii si venituri, desfiintari de deduceri, simplificare fiscala

Republicanii din Congresul american au dezvaluit joi detalii legate de proiectul de reforma fiscala, reduceri de impozite prezentate de Donald Trump drept istorice si care devin, acum, un obiectiv major al presedintiei sale, scrie AFP.

Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului de la New York

Presedintele american Donald Trump cere condamnarea la pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului de la New York soldat cu decesul a opt persoane si ranirea altor douasprezece, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )