Libnet.ro
UNICEF

20:15

Donald Trump si Theresa May condamna atacurile iraniene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump si Theresa May condamna atacurile iraniene

Presedintele SUA, Donald Trump, a discutat vineri cu premierul Theresa May; intr-o convorbire telefonica, cei doi lideri au condamnat atacurile provocatoare cu rachete ale regimului iranian, din Siria, impotriva cetatenilor israelieni, arata o declaratie a Casei Albe, preluata de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump si May condamna atacurile cu rachete ale regimului iranian mpotriva Israelului

Donald Trump si Theresa May au avut vineri o convorbire telefonica, in care au discutat despre modalitati de a raspunde la comportamentul destibilizator al Iranului, informeaza Reuters.

S-a stabilit data si locatia intalnirii istorice Donald Trump - Kim Jong-un

Intalnirea istorica dintre presedintele american Donald Trump si cel nord-coreean Kim Jong-un va avea loc pe 12 aprilie in Singapore, a anuntat liderul de la Casa Alba. Presedintele american a socat in.

Critici dure la adresa lui Donald Trump dupa retragerea SUA din acordul nuclear: Nu are capacitatea mintala de a aborda problemele

Presedintele american Donald Trump nu este apt pentru functia pe care o ocupa, a declarat miercuri presedintele parlamentului iranian, Ali Larijani, dupa decizia liderului de la Casa Alba de a retrage Statele.

Reactia Angelei Merkel dupa decizia lui Donald Trump privind Acordul: Faptul ca oricine face ce vrea, veste proasta

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a a adus numeroase critici asupra deciziei luate de presedintele Donald Trump de retragere a SUA din Acordul nuclear iranian. Decizia reprezinta o sursa puternica de.

Adevaratul motiv pentru care Donald Trump si Kim Jong-un se intalnesc in Singapore

Summitul istoric intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un va avea loc la 12 iunie in Singapore, potrivit unui anunt facut joi pe Twitter de liderul de la Casa Alba, transmit.

Donald Trump anunta ca se va intalni cu Kim Jong-un pe 12 iunie in Singapore

Summitul cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc in Singapore pe 12 iunie, a anuntat joi presedintele american Donald Trump, exprimandu-si speranta pacii in lume, relateaza AFP.

Donald TRUMP, in Romania: Anuntul de ULTIMA ORA venit de la partidul de guvernamant!

Anunt bomba al fostului ministru al IMM-urilor, Ilan Laufer. Acesta sustine ca Romania ar putea juca un rol esential in noul context global, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat recunoasterea.

Ce implicatii de ordin stiintific pot exista in urma deciziei lui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul nuclear iranian

Pe 8 mai, presedintele american Donald Trump a anuntat ca va retrage SUA din acordul nuclear iranian, oprind eforturile de a stabili o colaborare stiintifica intre cele doua tari. Multi savanti au.

Donald Trump, amenintari la adresa Iranului: Vor fi consecinte foarte grave, clar?

Presedintele american, Donald Trump, a amenintat miercuri Iranul cu consecinte foarte grave daca va decide sa relanseze programul sau nuclear, la o zi dupa anuntul retragerii Statelor Unite din acordul vizand.

Decizia lui Donald Trump privind Acordul atomic va mbunatati relatiile UE-Rusia,considera Kremlinul

Decizia presedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul nuclear iranian va apropia tarile Uniunii Europene de Rusia, afirma Iuri Usakov, un consilier al presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )