Libnet.ro
UNICEF

15:15

Doneaza un cent pentru Rusia: Protest anuntat pe Facebook, dupa ce ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

B1 B1,
Doneaza un cent pentru Rusia: Protest anuntat pe Facebook, dupa ce ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei a anuntat luni ca a donat 100 de euro in cadrul campaniei de achizitie a sculpturii Cumintemia Pamantului realizata de Constantin Brancusi. Revoltati de aceste gest,. continuă pe B1

Doneaza un cent pentru Rusia, protest programat astazi la Ambasada Rusiei, dupa donatia modesta pentru Cumintenia pamantului

Doneaza un cent pentru Rusia, un protest initiat pe Facebook, este programat marti, intre orele 17:00 si 17:30, la sediul Ambasadei Rusiei la Bucuresti, de pe Soseaua Kiseleff numarul 6, ca reactie la donatia modesta anuntata ieri de misiunea diplomatica a Rusiei pentru Cumintenia pamantului.

Ambasada Rusiei a spus ca doneaza 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului. Romanii vor sa le returneze banii: Doneaza un cent pentru Rusia

Gestul Ambasadei Rusiei din Bucuresti, care a anuntat, in scop propagandistic, ca a donat o suma de bani pentru campania Cumintenia Pamantului, a produs reactii vehemente in interiorul societatii romanesti.

Cutremurul de sambata are replici in Guvernul Romaniei. Scandal monstru in Executiv: Seful corpului de control si-a sters postarea critica de pe Facebook dupa ce s-a suparat Raed Arafat

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, si-a sters de pe Facebook criticile la adresa institutiilor statului, care nu si-au facut treaba. El a sters comentariul dupa ce a primit o replica de la Raed Arafat, secretar de stat care raspunde de situatiile de urgenta.

Filozoful Mihai Sora, reactie pe Facebook dupa cutremur: Si la dumneavoastra danseaza cartile la doua dimineata ?

Filozoful Mihai Sora, care va implini in acest an venerabila varsta de 100 de ani, a comentat in aceasta noapte, pe Facebook, imediat dupa producerea seismului de 5,6 pe scara Richter.

Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru sefia SIE noului Parlament, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu s-a gandit deocamdata la numirea unui nou director al Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, si ca va veni cu o propunere in acest sens dupa alegeri, pe care o va adresa noului Parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )