Libnet.ro
UNICEF

08:15

Filozoful Mihai Sora, reactie pe Facebook dupa cutremur: Si la dumneavoastra danseaza cartile la doua dimineata ?

B1 B1,
Filozoful Mihai Sora, reactie pe Facebook dupa cutremur: Si la dumneavoastra danseaza cartile la doua dimineata ?

Filozoful Mihai Sora, care va implini in acest an venerabila varsta de 100 de ani, a comentat in aceasta noapte, pe Facebook, imediat dupa producerea seismului de 5,6 pe scara Richter. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora: Am avut un frate mai mare, nascut in 1915. Todoras a murit la sase luni, de gripa spaniola. Daca ar fi fost vaccinat

In contextul controverselor din spatiul public, legate de vaccinuri, filosoful Mihai Sora a avut joi o postare pe Facebook, in care vorbste despere fratele sau care a murit la doar sase luni, de gripa.

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

ISU Bucuresti nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremur. La Iasi a cazut tencuiala de pe o cladire veche, iar cativa cetateni au facut atacuri de panica

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, revizuita ulterior la 5,3, produs sambata dimineata la ora 2:11, anunta Agerpres. Au existat insa apeluri prin care cetatenii intrebau cum ar trebui sa procedeze imediat dupa cutremur, daca sa paraseasca sau nu locuinta.

Dilemele Liei Olguta Vasilescu dupa cutremur: Te invartesti prin casa si nu stii daca sa pleci pe scari in pijama sau stai sa te imbraci (FOTO)

Cutremurul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata s-a resimtit si la Craiova. Lia Olguta Vasilescu a reactionat imediat pe pagina personala de Facebook pentru a prezenta.

Marian Godina, reactie virulenta dupa atacul la adresa mamei politistului Gigina: Acest individ poate scuipa si inghiti in acelasi timp, si nu ma refer la oxigen!

Marian Godina a avut o reactie virulenta la adresa lui Ion Cristoiu, care a afirmat intr-o emisiune TV ca mama politistului Bogdan Gigina ar trebui sa taca, sustinand ca e manipulata.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )