Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dorli Blaga, catre Victor Ponta: Sunteti prea tanar ca sa stiti ca Lucian Blaga a murit ca scriitor interzis

Adevărul Adevărul,
Dorli Blaga, catre Victor Ponta: Sunteti prea tanar ca sa stiti ca Lucian Blaga a murit ca scriitor interzis

Dorli Blaga, fiica scriitorului Lucian Blaga, a trimis o scrisoare deschisa prim-ministrului Romaniei, Victor Ponta, scrisoare publicata de contributors. ro. Fiica scriitorului spune ca manuscrisele unor mari scriitori, aflate in posesia fostului Muzeu al literaturii romane, sunt pe cale de a fi distruse din cauza procedurilor de evacuare a cladirii. continuă pe Adevărul

Fiica scriitorului Lucian Blaga ii transmite o scrisoare premierului Victor Ponta

Dorli Blaga, fiica scriitorului Lucian Blaga, a trimis o scrisoare deschisa prim-ministrului Romaniei, Victor Ponta, in care atrage atentia ca manuscrisele unor mari scriitori, aflate in posesia fostului Muzeu al literaturii romane, sunt pe cale de a fi distruse din cauza procedurilor de evacuare a cladirii.

Victor Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Reactia Presedintiei: Ponta spune minciuni intr-un document oficial

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu se dezminte nici de aceasta data si continua sa spuna minciuni intr-un document oficial cu antetul Guvernului Romaniei - astfel comenteaza purtatorul de cuvant al sefului statului, Bodgan Oprea, scrisoarea trimisa de Ponta presedintelui. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta.

Victor Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Vezi scrisoarea oficiala

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Anuntul vine la o zi dupa ce presedintele Basescu a afirmat ca a reusit sa semneze acest pact deoarece slava Domnului Victor Ponta a fost un politician mai slab decat el si, tot in aceeasi zi, ziaristul Antena 3 Radu Tudor l-a intrebat pe primul ministru daca are curaj sa denunte acest pact. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta.

Pactul de coabitare s-a rupt: Victor Ponta l-a anuntat printr-o scrisoare pe Traian Basescu

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare, au declarat, pentru Mediafax , surse oficiale. Guvernul a confirmat faptul ca premierul Ponta a transmis,.

Victor Ponta denunta pactul cu Traian Basescu

Primul-ministru Victor Ponta i-a adresat astazi o scrisoare presedintelui Traian Basescu prin care denunta pactul de coabitare pe care l-a facut cu acesta, dupa ce pre and sedintele a declarat la o televiziune ca l-a pacalit pe Victor Ponta cu acest pact.

Monica Macovei: Victor Ponta este contracandidatul pe care vreau sa-l bat. Eu unesc dreapta, nu o divizez

Monica Macovei a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca adversarul sau principal in competitia pentru prezidentiale este Victor Ponta. Macovei a anuntat ca nu demisioneaza din PDL si a sustinut ca nu divizeaza dreapta, ci, dimpotriva, o uneste. Ma bazez pe sprijinul oamenilor, pe voluntariat, pe mici donatii de la oamenii care vor sa ajute. voi fi prin tara, voi aduna semnaturi, a spus Macovei.

Klaus Iohannis: Vreau sa castig presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa castige presedintia Romaniei, precizand ca poate sa il invinga pe candidatul PSD-ului, Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Vreau sa castig Presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa castige Presedintia Romaniei, precizand ca poate sa il invinga pe candidatul PSD-ului, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre denuntarea pactului de coabitare: Traian Basescu i-a inselat pe liderii europeni, si-a batut joc de orice partener international

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca denuntarea pactului de coabitare semnat cu seful statului il va arata pe acesta liderilor europeni asa cum este, un impostor, un om care minte, fura, care isi bate joc de price partener international.

Victor Ponta: Traian Basescu isi bate joc de parteneri. A trait toata viata lui din inselaciune si minciuna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca presedintele Traian Basescu isi bate joc de orice fel de parteneri, fiind un individ care a trait toata viata lui din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )