Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Vreau sa castig Presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Vreau sa castig Presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa castige Presedintia Romaniei, precizand ca poate sa il invinga pe candidatul PSD-ului, Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Vreau sa castig presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa castige presedintia Romaniei, precizand ca poate sa il invinga pe candidatul PSD-ului, Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Sunt convins ca daca voi fi desemnat voi castiga presedintia Romaniei / Intentia presedintelui de a dezbraca public unii candidati este exceptional de buna

Invitat la emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea TV, moderata de Rares Bogdan, presedintele PNL Klaus Iohannis a vorbit despre posibila sa candidatura in cursa pentru Cotroceni, despre declaratiile recente ale presedintelui Traian Basescu, dar si despre o posibila colaborare cu Victor Ponta.

Klaus Iohannis: PNL a dat in judecata Guvernul pentru ordonanta care modifica legea alegerii presedintelui

Liberalii au dat in judecata Guvernul pentru aprobarea Ordonantei 45/2014, care modifica legislatia care se refera la alegerile pentru Presedintia Romaniei, a anuntat, marti, Klaus Iohannis. Seful PNL a spus .

Klaus Iohannis ar putea PIERDE sefia PNL

Klaus Iohannis ar putea ramane fara sefia Partidului National Liberal, chiar inainte de alegerile prezidentiale. Un primar PNL a contestat la Tribunalul Bucuresti alegerea lui Iohannis in functia.

PNL da iN JUDECATA Guvernul. Ce solicita Klaus Iohannis

PNL a dat in judecata Guvernul pentru modificarile aduse in organizarea alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis cere anularea ordonantei care prevede, printre altele, ca termenul-limita de depunere a.

Klaus Iohannis: M-am nascut in Romania, sunt cetatean roman. Atacurile la etnie, o incercare penibila de atac de campanie

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, luni, ca atacurile la religia si etnia sa reprezinta o incercare penibila de atac de campanie, la care nu va raspunde, a sustinut ca religia ar trebui sa fie un.

Klaus Iohannis (PNL): M-am nascut in Romania, sunt cetatean roman. Nu voi face declaratii legate de religie in campanie electorala

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca s-a nascut in Romania, este cetatean roman, iar in campania electorala nu va face declaratii legate de religie sau de etnie, transmite Agerpres. Precizarile liderului liberal vin dupa ce ortodoxia pare sa fi devenit a fi principala tema de campanie pentru prezidentiale lansata de PSD.

Klaus Iohannis spune ca exista o sansa rezonabila sa fie candidatul ACL la prezidentiale

Seful liberal Klaus Iohannis a declarat, marti, ca exista sansa rezonabila ca el sa reprezinte ACL la prezidentiale, precizand insa ca o decizie va fi luata luni, la sedinta Biroului politic al PNL.

Edilul din Pucioasa: Klaus Iohannis nu este membru PNL

Primarul orasului Pucioasa, Danut Badau PNL), a cerut instantei sa declare nelegala si nestatutara schimbarea statutului si a sustinut ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu este membru al partidului liberal, relateaza Mediafax.

Un primar din Dambovita il contesta pe Klaus Iohannis la tribunal. Miza ar putea fi dizolvarea PNL

Primarul din orasul dambovitean Pucioasa a contestat la Tribunalul Bucuresti sefia lui Klaus Iohannis in PNL. Edilul spune ca noul statut al partidului nu ar fi fost aprobat de instanta, deci nu puteau fi organizate alegeri conform noilor prevederi. Mai mult, chiar fuziunea PNL-PDL este pusa in discutie, intrucat si aceasta s-a facut tot dupa noile prevederi, care ar fi ilegale, in opinia primarului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )