Libnet.ro
UNICEF

07:00

Doroftei, despre Rudel Obreja: imi doresc sa fie un om liber

România Liberă România Liberă,
Doroftei, despre Rudel Obreja: imi doresc sa fie un om liber

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei a spus ca isi doreste ca Rudel Obreja sa nu mai aiba probleme si ca isi doreste ca acest sa fie un om liber. Obreja a fost anchetat de procurorii DNA in dosarul Galei Bute. continuă pe România Liberă

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute. Udrea e in corzi

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute, la Rudel Obreja si la alte persoane si firme

Procurorii DNA fac, luni, 18 perchezitii in Bucuresti si patru judete, la sediile mai multor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie, in dosarul Gala Bute, printre locuintele perchezitionate fiind si cea a lui Rudel Obreja,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi dat bani

Update 22. 42- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, retinut luni seara in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca dosarul este unul fabricat si o inscenare, si .

Rudel Obreja, retinut in Gala Bute si ridicat cu mascatii (video)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este perchezitionat luni in dosarul Galei Bute legat de fraudarea unor fonduri europene si bani publici. El este suspectat ca ar fi incasat ilegal peste 2,5 milioane de euro din partea Ministerului Turismului si Dezvoltarii. Luni seara el a fost retinut pentru 24 de ore.

Rudel Obreja, retinut de DNA. E o inscenare cu martori fabricati

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Stire in cur .

Rudel Obreja, perchezitionat in Gala Bute. UPDATE Imagini video, ridicat cu mascatii: Probabil voi fi arestat

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este perchezitionat luni in dosarul Galei Bute legat de fraudarea unor fonduri europene si bani publici. El este suspectat ca ar fi incasat ilegal peste 2,5 milioane de euro din partea Ministerului Turismului si Dezvoltarii.

Rudel Obreja, adus la DNA

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost adus luni la DNA, de catre anchetatori, dupa ce au avut loc perchezitii la locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei in dosarul Gala Bute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )