Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute. Udrea e in corzi

Antena3 Antena3,
Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute. Udrea e in corzi

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,. continuă pe Antena3

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi dat bani

Update 22. 42- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, retinut luni seara in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca dosarul este unul fabricat si o inscenare, si .

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

Primarul din Lupeni, retinut in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax. Resmerita urmeaza sa fie prezentat marti.

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

VIDEO Perchezitii in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja si fostul consilier al Elenei Udrea, adusi la DNA/ Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost adus luni la DNA, de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei au fost facute perchezitii, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax. La DNA a fost adus cu mandat si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii. 40 Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA, fostul ministru al justitiei neaga informatia.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Rudel Obreja, ridicat de mascati pentru a fi dus la audieri: Probabil voi fi retinut

UPDATE- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost ridicat de mascati si se afla in drum spre DNA Bucuresti, unde va fi audiat in dosarul Gala Bute. Dimineata, procurorii au facut.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea si Rudel Obreja, vizati - surse

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )