Libnet.ro
UNICEF

11:15

Doroftei vrea cel putin o medalie la Mondiale

Online Sport Online Sport,
Doroftei vrea cel putin o medalie la Mondiale

Romania va fi reprezentata de cinci pugilisti la editia din acest an a Campionatelor Mondiale de box, cea mai numeroasa ca participare din istoria boxului amator, iar presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, spune ca vrea cel putin o medalie la Almatii. continuă pe Online Sport

ATENTATE la Bagdad: Cel putin 22 de oameni au murit.

Cel putin 22 de oameni au fost ucisi, iar zeci de persoane au fost ranite, intr-o serie de explozii produse luni in Bagdad, anunta BBC News online, conform Mediafax. Potrivit surselor citate, in capitala Irakului au avut loc luni dupa-amiaza cel putin sase atentate simultane. Citeste si: Cel putin zece copii au fost omorati intr-un atac sinucigas care a vizat o scoala din Irak Majoritatea atacurilor cu bomba au avut loc in cartiere siite, dar si intr-o zona sunnita. Irakul se confrunta, de .

Cel putin 150 de oameni ar muri in Chisinau in cazul unui cutremur de 7 grade

In cazul unui cutremur cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter, cel putin 150 de chisinauieni ar muri, iar alte 250 ar fi ranite. Pagubele materiale ar atinge 15 miliarde de lei.

Cel putin doi morti si sute de mii de persoane evacuate in China, din cauza taifunului Fitow

Taifunul Fitow a lovit luni coasta de est a Chinei, cu rafale de vant care depaseau 200 de killometri pe ora, cel putin doua persoane pierzandu-si viata, in timp ce alte cateva sute de mii au fost evacuate,.

Irak: Cel putin 10 copii, ucisi intr-un atentat care a vizat o scoala primara

Cel putin 24 de persoane, inclusiv 10 copii, au fost ucise duminica in violentele care au vizat o scoala primara din nordul Irakului, scrie AFP. Atentatul cu masina capcana a vizat o scoala primara.

Cel putin opt oameni au fost ucisi si 24 raniti, intr-un atac cu obuze comis la Damasc

Cel putin opt oameni au fost ucisi si alti 24 au fost raniti intr-un atac cu obuze care a avut loc duminica, intr-un cartier crestin din centrul Damascului, anunta agentia oficiala siriana SANA, potrivit.

Cel putin zece copii au fost omorati intr-un atac sinucigas care a vizat o scoala din Irak.

Cel putin 24 de persoane, inclusiv zece copii, au fost ucise duminica in violentele care au vizat o scoala primara din nordul Irakului si pelerini siiti, informeaza Mediafax. Cinci politisti si zece elevi au fost ucisi, iar alte 44 de persoane au fost ranite in satul siit Qabak, situat in apropierea frontierei dintre Irak si Siria, intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat o scoala primara. Explozia a provocat prabusirea acoperisului institutiei de invatamant. In cartierul Qahira din .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )