Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin opt oameni au fost ucisi si 24 raniti, intr-un atac cu obuze comis la Damasc

Antena3 Antena3,
Cel putin opt oameni au fost ucisi si 24 raniti, intr-un atac cu obuze comis la Damasc

Cel putin opt oameni au fost ucisi si alti 24 au fost raniti intr-un atac cu obuze care a avut loc duminica, intr-un cartier crestin din centrul Damascului, anunta agentia oficiala siriana SANA, potrivit. continuă pe Antena3

AVION PRABUSIT: Cel putin opt morti pe aeroportul din Lagos.

Cel putin opt persoane au murit joi dimineata intr-un accident in care a fost implicat un avion nigerian, prabusit la decolare pe aeroportul din Lagos din cauza unei probleme la un motor, au anuntat echipe de interventie, transmite Mediafax. Aproximativ 20 de persoane se aflau la bordul avionului apartinand companiei Associate Airline, potrivit lui Supo Atobatele, un purtator de cuvant al Agentiei nigeriene pentru gestionarea spatiului aerian, relateaza AFP. Era un avion apartinand .

Grav accident aviatic. Opt oameni si-au pierdut viata

Cel putin opt oameni au murit joi dimineata intr-un accident in care a fost implicat un avion nigerian. Aeronava s-a prabusit la scurt timp de la decolare pe aeroportul din Lagos din cauza unei probleme la un.

Sezonul de imperechere a viespilor mandarinia: 41 de oameni au fost ucisi, iar alti 1.675 au fost raniti

Roiuri de viespi agresive lasa in urma un bilant dramatic intr-o privincie din centrul Chinei. Pana acum, 41 de persoane si-au pierdut vietile din cauza intepaturilor, iar alte 37 dintre cele aproape 1. 700 ranite se afla in stare grava.

Accident grav in Mexic: Cel putin 12 morti dupa ce un autocar a cazut in prapastie.

Cel putin 12 oameni au murit, iar alti 25 au fost raniti dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, informeaza Mediafax. Autocarul se deplasa spre orasul Toluca si traversa o zona muntoasa. Soferul a pierdut controlul, iar autocarul a cazut intr-o prapastie adanca de 30 de metri. La locul accidentului au fost trimise numeroase ambulante si echipe de descarcerare. Bilantul provizoriu al accidentului este de 12 morti si 25 de raniti.

Cel putin zece copii au fost omorati intr-un atac sinucigas care a vizat o scoala din Irak.

Cel putin 24 de persoane, inclusiv zece copii, au fost ucise duminica in violentele care au vizat o scoala primara din nordul Irakului si pelerini siiti, informeaza Mediafax. Cinci politisti si zece elevi au fost ucisi, iar alte 44 de persoane au fost ranite in satul siit Qabak, situat in apropierea frontierei dintre Irak si Siria, intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat o scoala primara. Explozia a provocat prabusirea acoperisului institutiei de invatamant. In cartierul Qahira din .

Tennessee: Cel putin opt persoane au murit dupa ce un autocar s-a rasturnat (VIDEO)

Cel putin opt persoane au murit, joi, dupa ce un autocar s-a rasturnat in estul statului Tennessee, au anuntat autoritatile americane, citate de CNN. Autocarul transporta 18 membri ai unei biserici. Soferul.

Irak: Cel putin 10 copii, ucisi intr-un atentat care a vizat o scoala primara

Cel putin 24 de persoane, inclusiv 10 copii, au fost ucise duminica in violentele care au vizat o scoala primara din nordul Irakului, scrie AFP. Atentatul cu masina capcana a vizat o scoala primara.

Accident teribil in Tennessee. Opt oameni si-au pierdut viata

Opt oameni si-au pierdut viata si alti 14 au fost raniti in urma unui teribil accident rutier petrecut in Tennessee. Un autocar, plin-ochi cu pelerini, a lovit o masina de teren, apoi s-a oprit intr-un.

Patru militari NATO au fost ucisi in sudul Afganistanului

Patru membri ai Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate ISAF), probabil militari americani, au fost ucisi in sudul Afganistanului, informeaza BBC News online, citat de Mediafax .

Cel putin 93 de morti, dupa naufragiul unei nave cu imigranti in largul insulei Lampedusa.

Un vapor plin cu aproximativ 500 imigranti, veniti din Cornul Africii, a naufragiat, joi, in apropiere de Lampedusa Sicilia), in sudul Italiei, provocand moartea a cel putin 93 de persoane, iar alte aproximativ 151 au fost salvate, a anuntat un purtator de cuvant al Pazei de Coasta, transmite Mediafax. Pentru moment, avem 92 de morti si 151 de persoane salvate, declara un purtator de cuvant al Pazei de Coasta. Este o oroare, o oroare; aduc in continuu cadavre, a declarat, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )