Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dosar penal in cazul dezinfectantilor din spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal in cazul dezinfectantilor din spitale

Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale cu privire la fapta sub aspectul savarsirii infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor si falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse, informeaza PiCCJ intr-un comunicat transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Un dosar de urmarire penala din 2014 a fost clasat fara audieri

Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale continua. Gazeta Sporturilor a publicat noi dezvaluiri potrivit carora, in urma cu patru ani, DNA a trimis catre Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 un denunt.

Am cerut ministrului Sanatatii urgentarea clarificarii problemei dezinfectantilor din spitale

ACTUALIZARE 19:31 Ciolos: Am constatat cu surprindere ca nu avem un laborator acreditat pentru a testa calitatea dezinfectantilor Premierul Ciolos a declarat astazi ca, in urma discutiei cu ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, pe tema dezinfectantilor folositi in spitale, a constatat, ''cu surprindere '', ca in tara noastra nu exista un laborator acreditat care sa testeze aceste substante, informeaza surse din media. *ACTUALIZARE 18:30 Ciolos: Am discutat cu Cadariu, am cerut urgentarea clarificarii problemei dezinfectantilor *Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea unui control la contractele de achizitii de dezinfectanti la IOB.

UPDATE Dacian Ciolos: Am constatat cu surprindere ca nu avem un laborator acreditat in Romania pentru a testa calitatea dezinfectantilor/ Am cerut ministrului Sanatatii urgentarea clarificarii problemei in cazul dezinfectantilor din spitale

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca, in urma discutiei cu ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, pe tema dezinfectantilor folositi in spitale, a constatat cu surprindere ca in Romania nu exista un laborator acreditat care sa testeze aceste substante. Anterior, seful Guvernului a anuntat ca s-a intalnit cu ministrul Sanatatii, care i-a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale, prim-ministrul solicitandu-i acestuia urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara.

Scandalul dezinfectantilor din spitale. Momentul in care apar offshore-urile in care se scurg banii

In august 2008, o nava sub pavilion chinez traverseaza stramtoarea Malacca si se indreapta lent catre apele Oceanului Indian, scrie Gazeta Sporturilor, intr-un nou episod al anchetei.

Cazul Hexi Pharma: Parchetul instantei suprepe incepe urmarirea penala in cazul dezinfectantilor folositi in spitale

Firma Hexi Pharma este urmarita penal de catre Parchetul instantei supreme in cazul dezinfectantilor folositi in spitale.

Dosar penal pentru dezinfectantii diluati din spitale

Parchetul General a demarat urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati din spitale. Stire in curs de actualizare.

inceperea urmaririi penale in cazul dezinfectantilor

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie aduce la cunostinta faptul ca, pe rolul sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

UPDATE. Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati. Parchetul General a inceput UP, in cauza. DIICOT explica de ce nu a investigat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse. Ce declaratii au facut Procurorii Bogdan Licu, Laura Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse.

Noi dezvaluiri in cazul dezinfectantilor diluati: Ministru al Sanatatii, Achimas Cadariu, a cumparat produse de la Hexi Pharma pe vremea cand a condus spitalul oncologic din Cluj

Scandalul dezinfectantilor diluati ia amploare. Adrian Moraru, director al Institutului de Politici Publice a dezvaluit ca actualul ministru al Sanatatii, Achimas Cadariu, a cumparat produse de la Hexi Farma pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )