Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dosar penal dupa organizarea unei nunti cu peste 350 de persoane

România Liberă România Liberă,
Dosar penal dupa organizarea unei nunti cu peste 350 de persoane

La sala de evenimente Opera din municipiul Oradea au participat la o nunta 356 de persoane, care nu . continuă pe România Liberă

Nunta in vremea COVID. Un barbat s-a ales cu dosar penal pentru ca a avut 365 de invitati la petrecere

Inceput cu stangul in casnicie. Un bihorean s-a ales cu dosar penal pentru ca a avut 356 de invitati la nunta, in plina pandemie de coronavirus. Dosar penal pentru un barbat care a avut 3.

VIDEO Persoane care sustrageau materiale feroase de pe santierul Drumului Expres Craiova-Pitesti, filmate cu drona. Politia a deschis dosar penal pentru furt calificat

Mai multe persoane care incarcau intr-o caruta materiale feroase de pe santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti au fost filmate cu drona. IPJ Olt a deschis dosar penal pentru furt calificat, informeaza News. ro.

Au pornit cu stangul! Dosar penal pentru o nunta cu peste 350 de invitati, la Oradea. Darul mirilor s-a dus pe amenzi

O nunta la care au participat 356 de persoane a avut loc sambata intr-o sala de evenimente din Oradea. Procurorii au deschis in acest caz un dosar pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Primarul din Sangeorz-Bai, care s-a filmat umilindu-si fiica, isi pierde mandatul! A fost condamnat definitiv intr-un dosar penal

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in varsta de 14 ani in timp ce o pedepseatinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate, isi pierde noul mandat, dupa ce a f.

Primarul din Sangeorz-Bai care s-a filmat umilindu-si fiica, condamnat definitiv intr-un dosar penal. isi pierde mandatul

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, proaspat reales dupa aparitia in spatiul public a filmarilor in care isi abuza si umilea fiica de 14 ani, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru ca a refuzat sa sufle in etilotest, precum si prelevarea de mostre biologice.

CORONAVIRUS |Testele finale ale vaccinului companiei Johnson Johnson, intrerupte dupa aparitia unei boli la un pacient

Gigantul farmaceutic Johnson Johnson a anuntat suspendarea testelor clinice ale vaccinului anti-COVID-19, dupa ce unul din participantii la teste s-a imbolnavit, scrie CNN. Johnson Johnson.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )