Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat care a sunat la 112 si a mintit autoritatile ca a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru mai multe persoane din Bucuresti care nu au respectat izolarea la domiciliu

Dosar penal pentru 12 persoane din Bucuresti care nu au respectat izolarea la domiciliu.

Dosar penal pentru 12 bucuresteni aflati in autoizolare pe hartie. Inspectorii DSP nu i-au gasit acasa

Un numar de 12 bucuresteni care sunt oficial in autoizolare la domiciliu nu au fost gasiti acasa, asa ca procurorii le-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Directia de Sanatate Publica DSP) incepe controale la persoanele izolate la domiciliu din cauza suspiciunilor de coronavirus.

Atentie ce postati pe retelele sociale! Dosar penal pentru o persoana care a anuntat in mod fals un caz de COVID-19

De la izbucnirea epidemiei de coronavirus, politistii salajeni au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea autoritatilor in stavilirea unor epidemii si un altul pentru comunicarea de informatii false.

CORONAVIRUS. Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chitac, pentru ca nu s-a autoizolat la intoarcerea in tara (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Parchetul General a anuntat ca procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica s-au autosesizat in cazul senatorului PNL Vergil Chitac. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de.

Romanul diagnosticat cu coronavirus, care s-a intors de la Madrid, s-a ales cu dosar penal

Romanul care a calatorit cu avionul, din Madrid in Bucuresti, dupa ce fusese diagnosticat cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal.

Un roman infectat cu noul coronavirus, printre cei 60 de pasageri dintr-un avion aterizat pe Otopeni. El a parasit Madridul, fara sa respecte obligatia de autoizolare. Autoritatile i-au deschis dosar penal

Autoritatile anunta saetateanul roman care a calatorit cu avionul de la Madrid la Bucuresti desi fusese confirmat in Spania cu Covid-19 este cercetat intr-un dosar penal pentru zadarnicire.

Un barbat din Campia Turzii risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat de 52 de ani din Campia Turzii s-a ales ccu dosar penal dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus, desi nu avea nicio afectiune. Acesta este cercetat acum pentru.

Bianca Dragusanu, adevarul despre Alex Bodi. De ce are dosar penal si cu ce se ocupa zilnic

Bianca Dragusanu continua seria dezvaluirilor din relatia ei cu Alex Bodi. Dupa ce a povestit despre cum a batut-o in masina pentru ca n-a vrut sa vina cu el la Viena, Bianca a deconspirat adevaratul motiv pentru care fostul sau sot e atat de violent. Ia steroizi de trei ori pe zi Lucrurile in viata .

Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chitac. Parchetul General s-a autosesizat pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca s-a autosesizat si a deschis un dosar penal cu privire la faptele senatorului PNL Vergil Chitac, cel care a transmis mai multor persoane noul coronavirus.

O femeie s-a ales cu dosar penal si a fost pusa in carantina dupa ce a refuzat sa le spuna politistilor ca s-a intors din Italia

O femeie din Gorj, care s-a intors din Italia cu autocarul, a refuzat sa le spuna politistilor de unde vine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )