Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dosar penal pentru omor. Procurorii ancheteaza cazul fetei moarte dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru omor. Procurorii ancheteaza cazul fetei moarte dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Cazul fetei de 19 ani din Suceava care a murit dupa ce familia a refuzat transferul de sange din motive religioase este anchetat de procurori. in acest dosar se efectueaza cercetari cu privire la infractiunea de. continuă pe Antena3

Procurorii s-au autosesizat in cazul fetei moarte dupa ce parintii nu au permis transfuzia de sange

Procurorii s-au sesizat din oficiu in cazul fetei care a murit, joi, in Spitalul Judetean Suceava, dupa ce parintii nu au permis medicilor sa ii faca transfuzie de sange, Parchetul Tribunalului Suceava deschizand dosar penal pentru omor, scrie Mediafax.

Dosar penal pentru omor intocmit de procurorii suceveni in cazul tinerei care a murit din cauza ca parintii nu au permis sa i se faca transfuzii de sange

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au intocmit un dosar penal pentru omor in cazul tinerei ce a decedat la Spitalul Judetean Suceava, dupa ce familia a refuzat sa-i fie facute transfuzii de sange.

Dosar penal pentru omor. Procurorii s-au autosesizat in cazul fetei moarte dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Procurorii s-au sesizat din oficiu in cazul fetei care a murit, joi, in Spitalul Judetean Suceava, dupa ce parintii nu au permis medicilor sa ii faca transfuzie de sange, Parchetul Tribunalului Suceava.

Dosar penal pentru omor, in cazul tinerei moarte la spital, dupa ce parintii au refuzat tratamentul medical

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au deschis un dosar penal, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunii de omor, in cazul tinerei care a decedat la spital, dupa ce.

Dosar penal in cazul tinerei din Suceava care a murit dupa ce parintii au refuzat transfuzia de sange

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a deschis un dosar penal, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunii de omor, in cazul tinerei care a decedat la spital, dupa ce parintii acesteia au refuzat efectuarea unei transfuzii de sange din motive religioase, anunta Agerpres.

Al treilea dosar penal la DNA pentru Valcov. Fostul primar este acuzat ca a incasat mita de aproape 1 milion euro

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat astazi punerea in miscare a actiunii penale si instituirea controlului judiciar pentru 60 de zile pentru fostul senator si primar de Slatina, Darius Valcov, acesta fiind acuzat de luare de mita si trafic de influenta, valoarea sumelor incasate drept mita ajungand la aproape 1 milion euro.

Doi judecatori din Oradea, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA - Oradea au dispus efectuarea urmaririi penale fata de doi judecatori din cadrul Curtii de Apel Oradea, pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si favorizarea faptuitorului.

Trei judecatori de la Curtea de Apel Oradea, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus continuarea urmaririi penale a judecatorilor Elvira Mihaela Patraus, Mircea Puscas si Traina Munteanu de la Curtea de Apel Oradea pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si favorizarea faptuitorului, conform unui comunicat al DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )