Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dosar de Politician: Dacian Ciolos il lasa fara partid pe Nicusor Dan (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de Politician: Dacian Ciolos il lasa fara partid pe Nicusor Dan (VIDEO)

V-am dezvaluit saptamana trecuta doua informatii in exclusivitate privind jocurile politice. Ambele s-au confirmat. Victor Ponta si Daniel Constantin fac presiuni asupra lui Dragnea si Tariceanu. continuă pe B1

USR, in pragul destramarii? Majoritatea membrilor il vor pe Dacian Ciolos in partid, Nicusor Dan se opune

Uniunea Salvati Romania este in pragul rupturii si asta pentru ca unii membri vor sa-l primeasca pe Dacian Ciolos in partid, in vreme ce altii nici nu vor sa auda de o astfel de.

Nicusor Dan: inca au loc discutii despre o posibila intrare a lui Dacian Ciolos in USR

UPDATE: Cei mai multi membri USR sunt pentru venirea lui Dacian Ciolos in partid, a scris Nicusor Dan, intr-o postare pe Facebook. Cei mai multi membri sunt pentru venirea lui Dacian Ciolos.

Adevarul Live, ora 12.00. Nicusor Dan, despre motivele pentru care au esuat negocierile cu Dacian Ciolos pentru inscrierea in USR

Liderul USR Nicusor Dan va explica, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, de ce n-a ajuns la un acord cu fostul premier Dacian Ciolos pentru a se inscrie in USR. Se simte tradat Nicusor Dan de Ciolos? I-a cerut partidul sa ajunga la un acord cu Ciolos? Un nou partid condus de fostul premier incurca planurile politice ale USR? Cand va avea loc Congresul USR pentru alegerea noului presedinte? Iata cateva intrebari la care va raspunde Nicusor Dan.

SCANDAL in USR pe tema venirii lui Ciolos in partid. Nicusor Dan s-ar OPUNE vehement

O posibila inscriere a fostului premier Dacian Ciolos in USR a starnit scandal in partid. Fostul premier a purtat discutii, saptamana trecuta, cu conducerea Uniunii Salvati.

EXPLICATII. Dacian Ciolos a fost curtat si de USR, si de PNL. De ce au esuat negocierile cu cele doua partide si cum a ajuns fostul premier tehnocrat sa se gandeasca la infiintarea unei alte formatiuni

Fostul premier Dacian Ciolos a discutat atat cu PNL cat si cu USR, cerand sa devina presedinte de partid. Ambele formatiuni sunt dispuse sa ii ofere doar locul doi, ceea ce a blocat negocierile, iar Ciolos este tentat sa isi formeze propriul partid.

Orban: Dacian Ciolos datoreaza PNL aproape toate functiile ocupate. PNL nu-i datoreaza nimic lui Ciolos

Liberalul Ludovic Orban spune ca Dacian Ciolos datoreaza Partidului National Liberal aproape toate functiile ocupate la nivel national si la nivel european, dar ca PNL nu-i datoreaza nimic fostului premier, precizand insa ca Dacian Ciolos este binevenit sa se inscrie in partid daca va dori sa faca acest lucru.

Ludovic Orban: Dacian Ciolos datoreaza PNL aproape toate functiile ocupate, PNL nu-i datoreaza nimic lui Ciolos

Ludovic Orban. fost prim-vicepresedinte al PNL, considera ca Dacian Ciolos datoreaza Partidului National Liberal aproape toate functiile ocupate la nivel national si la nivel european.

Cristan Busoi: Usile PNL sunt oricand deschise pentru un de valoarea lui Dacian Ciolos. Ramane sa decida el ce drum va apuca in viitor

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, a declarat, joi, ca usile partidului sunt deschise pentru un om de valoarea lui Dacian Ciolos. Cu toate acestea, el a precizat este foarte putin probabil ca fostul premier sa se alature formatiunii, in urmatoarele luni, poate chiar in urmatorul an.

Alin Mituta, fostul director de cabinet al lui Ciolos: Intrarea in USR nu mai este de actualitate. Presedintele USR a spus foarte clar ca Dacian Ciolos nu este binevenit in partid

Alin Cristian Mituta, fostul director de cabinet al lui Dacian Ciolos in timpul mandatului de premier si directorul executiv al Asociatiei Romania 100, scrie joi, intr-un comentariu pe Facebook, ca In urma discutiilor, presedintele USR a spus foarte clar ca Dacian Ciolos nu este binevenit in partid. Prin urmare, intrarea in USR nu mai este de actualitate si nu mai este luata in calcul. Nu mai suntem in nicio forma de tatonare, asa cum spunea Nicusor Dan, cazul este inchis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )