Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce dosare a finalizat DNA in luna mai: Precizarile procurorilor anticoruptie

B1 B1,
Ce dosare a finalizat DNA in luna mai: Precizarile procurorilor anticoruptie

Directia Nationala Anticorputie DNA) a prezentat, marti, o sinteza a cauzelor care au fost finalizate de procuorii anticoruptie in luna mai a acestui an. Este vorba despre cinci dosare care au fost mai putin me. continuă pe B1

Cotatiile petrolului au inregistrat cresteri istorice in luna mai. De cand nu s-au mai inregistrat asemenea cifre

Preturile petrolului au incheiat luna mai cu cresteri istorice, fiind sustinute de redresarea cererii si de reducerile record ale livrarilor de catre producatori, relateaza CNBC. Cotatia petrolului american WTI a avansat vineri cu peste 5%, iar pe ansamblul lunii mai a consemnat o crestere istorica de 88%. A doua cea mai buna evolutie a pretului petrolului WTI a avut loc in septembrie 1990, cand a urcat cu 44,6%.

SUSTINUTE DE REDRESAREA CERERII SI REDUCEREA LIVRARILOR PRODUCATORILOR Preturile petrolului au incheiat luna mai cu aprecieri istorice

Preturile petrolului au incheiat luna mai cu cresteri istorice, fiind sustinute de redresarea cererii si de reducerile record ale livrarilor de catre producatori, relateaza CNBC, conform News. ro.

EJOBS ROMANIA Peste 20.000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai

Aproape 1,3 milioane de romani s-au intors in tara in ultimele doua luni, determinati, in cea mai mare parte, de pierderea locurilor de munca pe care le aveau in tari precum Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania. Speriati de impactul pe care pandemia l-a avut asupra economiilor din tarile in care plecasera la munca, dar si de valul urias de infectari, acestia s-au intors acasa si au inceput, in prima faza, sa isi caute joburi noi in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )