Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosare penale pentru 67 de gradinite private din Capitala care functionau fara autorizatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosare penale pentru 67 de gradinite private din Capitala care functionau fara autorizatie

Politistii au gasit, in urma controalelor facute in ultima luna, 67 de gradinite private in Capitala care functionau fara autorizatie, in cazul acestora fiind deschise dosare penale pentru exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati. continuă pe Wall-Street Ro

67 de gradinite ilegale, depistate in Bucuresti. Politistii au intocmit dosare penale

Politia Municipiului Bucuresti a intocmit 67 de dosare penale pentru unitati de invatamant prescolare neautorizate, dupa un control care a vizat 637 de gradinite, asociatii si fundatii.

Peste 60 de dosare penale au fost deschise in urma neregulilor gasite la gradinitele din Capitala

Politia Capitalei a anuntat ca au fost deschise 67 de dosare penale, dupa ce au fost efectuate controale la peste 600 de gradinite, asociatii si fundatii, in perioada 15 aprilie-19 mai. Vizati sunt.

Un turist care facea o drumetie in Muntii Fagaras a fost muscat de o vipera: Barbatul, transportat la un spital din Capitala

Un turist din Muntii Fagaras este adus de urgenta la un spital din Capitala, dupa ce a fost muscat de o vipera, informeaza B1 TV. Barbatul, in varsta de 39 de ani, facea o drumetie in .

Politistii ridica documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma

Politistii ridica, joi, documente de la sediul Asociatiei de Acreditare din Romania RENAR), trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma, in cadrul anchetei desfasurate de Parchetul General.

Mircea Badea: Eu cred ca niste plangeri penale pentru seful ANAF ar fi recomandabile

Mircea Badea a spus in timpul pasei din timpul emisiunii Sinteza Zilei de miercuri seara ca seful ANAF risca sa ajunga dupa gratii dupa ce institutia pe care o conduce a publicat lista cu datornicii.

Incendiu la un imobil din Capitala, doua victime intoxicate cu fum, iar 65 de persoane, evacuate (VIDEO)

UPDATE: Incendiul a fost lichitat. O ancheta va fi demarata pentru a se stabili exact cauzele producerii acestuia. Un incendiu a izbucnit la subsolul unei cladiri de birouri din Bucuresti, zona Drumul Taberei,.

Noaptea Muzeelor 2016. Expozitii, proiectii, concerte si conferinte, in 27 de muzee din Capitala. Iohannis: intr-o lume globalizata, ilustram astfel cum nu se poate mai bine deviza Uniunii Europene

Sambata are loc evenimentul european Noaptea Muzeelor. in Capitala, Cimitirul Bellu si Muzeul Municipiului Bucuresti se numara printre obiectivele care pot fi vizitate in noaptea de.

DNA verifica listele de semnaturi ale candidatilor la primariile din Capitala (VIDEO)

Procurorii DNA verifica listele de semnaturi ale candidatilor la primariile din Bucuresti, informeaza B1 TV. Acestia ridica documente de la Biroul Electoral Central, dar si de la Birourile Electorale din.

Stelian Tanase il critica pe Klaus Iohannis pentru declaratia despre problemele din sanatate: Spune banalitati letale cu un aer superior de profesor de liceu. in ochii lui suntem niste necopti si cind nu e asa ne ia drept niste retardati

Jurnalistul Stelian Tanase il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru declaratia pe care a sustinut-o joi la Palatul Cotroceni. intr-o postare pe blogul personal, Tanase s-a declarat dezamagit.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )