Libnet.ro
UNICEF

18:00

Politistii ridica documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma

Antena3 Antena3,
Politistii ridica documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma

Politistii ridica, joi, documente de la sediul Asociatiei de Acreditare din Romania RENAR), trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma, in cadrul anchetei desfasurate de Parchetul General. continuă pe Antena3

Scandalul dezinfectantilor. Politistii ridica documente de la trei spitale din Capitala

Ancheta in dosarul Scandalul dezinfectantilor continua, astfel ca mai multe echipe de politisti si procurori au mers miercuri la trei spitale din Capitala pentru a ridica mai multe documente ce ar avea legatura cu achizitia produselor de la compania Hexi Pharma.

Politistii ridica documente din depozitul Hexi Pharma, de la sediul RENAR si de la trei spitale din Capitala

Politistii ridica documente din sediul Asociatiei de Acreditare din Romania, de la trei spitale din Bucuresti si din depozitul Hexi Pharma, informeaza Mediafax, care citeaza mai multe surse.

Politistii ridica documente de la RENAR, spitale, dar si de la Hexi Pharma

Politistii ridica, joi, documente de la Asociatia de Acreditare din Romania - RENAR, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, Institutul Oncologic Bucuresti si Spitalul de Arsi. in acelasi timp, acestia ridica noi documente si de la sediul din Mogosoaia al firmei Hexi Pharma, in dosarul privind dezinfectatii diluati din spitale.

Politistii au solicitat documente privind contractele Hexi Pharma de la trei spitale

Politistii IGPR au solicitat, miercuri, documente de la mai multe spitale din Capitala, au declarat pentru AGERPRES, oficiali ai institutiei.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Procurorii DNA Craiova cer arestarea preventiva a trei directori din Complexul Energetic Oltenia

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Craiova cer arestarea prevetiva a trei directori din cadrul Complexului Energetic Oltenia, anume Ion Laurentiu Ciobotarica, Daniel Antonie si Dorina Jianu,.

Noi verificari in dosarul dizolvantilor diluati. Politia ridica documente de la RENAR si de la sediul din Mogosoaia al Hexi Pharma

Politia economica continua verificarile in dosarul dezinfectantilor diluati. Anchetatorii ridica, joi, documente de la Asociatia de Acreditare din Romania RENAR). Totodata, continua verificarile in spitale. O echipa a politiei va merge din nou la sediul Hexi Pharma din Mogosoaia.

UPDATE. Alegerile locale din iunie, in atentia DNA. Procurorii ridica documente de la Birourile Electorale ale Sectorului 1, Sectorului 4 si Central

DNA a solicitat si ridicat, miercuri, mai multe documente de la Biroul Electoral Central si de la Birourile electorale ale sectoarelor 1 si 4. Ar fi vorba despre liste de semnaturi suspectate ca ar fi falsificate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )