Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosarul Loteria: Fostul sef, sub control judiciar. Seful Serviciului Achizitii a fost arestat preventiv (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul Loteria: Fostul sef, sub control judiciar. Seful Serviciului Achizitii a fost arestat preventiv (VIDEO)

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost pus sub control judiciar, in timp ce Ovidiu Ripanu, seful Serviciu Achizitii in cadrul Loteriei, a fost arestat preventiv, informeaza B1. continuă pe B1

Coruptie la Loteria Romana. Fostul sef Gheorghe Benea va fi cercetat sub control judiciar, iar seful serviciului de achizitii, Ovidiu Rapanu, a fost arestat preventiv. DNA acuza un prejudiciu de doua milioane de lei

Fostul sef al Loteriei, Gheorghe Benea, va fi cercetat sub control judiciar in urmatoarele 60 de zile, in timp ce seful serviciului de achizitii, Ovidiu Ripanu, a fost arestat preventiv, in dosarul in care sunt anchetati de coruptie in legatura cu innoirea parcului auto al Loteriei Romane. Decizia a fost luata in cursul noptii de Tribunalul Bucuresti si poate fi contestata.

Functionara de la APIA Hunedoara, pusa sub control judiciar pentru fraude cu fonduri europene

Corina-Isabela Ilioiu, functionar in cadrul A. Hunedoara - Serviciul Autorizare Plati, a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile de catre procurorii anticoruptie, pentru fraude cu fonduri europene, potrivit unui comunicat al DNA.

Dosarul Loteria: Ovidiu Ripanu, arestat preventiv, Gheorghe Benea, pus sub control judiciar

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a fostului sef al Serviciului Achizitii din Loteria Romana Ovidiu Ripanu si cercetarea sub control judiciar a fostului director al Loteriei Romane Gheorghe Benea, in dosarul de coruptie privind.

Ancheta. Menajera care a furat o avere de la patroana imperiului Aldis, cercetata sub control judiciar

Jeni Lazar, de 52 de ani, femeia care a jefuit-o pe vaduva regelui mezelurilor a fost pusa sub control judiciar de magistratii calaraseni. Menajera, care lucra in casa familiei Naghi, fondatorii imperiului Aldis, a fost retinuta in urma cu doua zile, iar ieri a fost prezentata Judecatoriei Calarasi. Aceasta este acuzata ca a furat din casa Alinei Naghi o adevarata avere: 360. 000 de lei si bijuterii valorand 30. 000 de euro.

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, pentru abuz in serviciu si luare de mita, intr-un dosar referitor la unele contracte semnate in programul de reinnoire a Parcului auto al Loteriei. Prejudiciul depaseste doua milioane de lei.

Fostul sef din SRI retinut de DIICOT in dosarul Black Cube este un personaj controversat. Afacerile pentru care Daniel Dragomir si sotia acestuia sunt judecati

Locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care este acum retinut in dosarul Black Cube, are deja o serie de probleme grave in dosarul lui profesional.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )