Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, pentru abuz in serviciu si luare de mita, intr-un dosar referitor la unele contracte semnate in programul de reinnoire a Parcului auto al Loteriei. Prejudiciul depaseste doua milioane de lei. continuă pe România Liberă

DNA a retinut doi fosti sefi ai Loteriei, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Procurorii DNA anunta, vineri, ca au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 15 septembrie, a doi fosti sefi ai Loteriei Romane, Gheorghe Benea, fost director general si Ovidiu Ripanu, fost sef Serviciu Achizitii, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani.

Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Romane, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Gheorghe Benea, originar din orasul Dej, fost director general al Compania Nationala Loteria Romana pentru luare de mita si abuz in serviciu, si a lui Ovidiu Ripanu, fost sef la serviciul de Achizitii al Loteriei, sub acuzatiile de luare de mita in forma continuata, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani in forma continuata.

Fostul sef al minei Petrila a fost eliberat din inchisoare. Aurelian Necula fusese condamnat pentru moartea a 13 mineri

Aurelian Necula, fostul sef al Minei Petrila, a fost eliberat conditionat. Solutia de punere a sa in libertate a fost data de Tribunalul Hunedoara. Necula a fost unul dintre cei trei sefi din cadrul Exploatarii Miniere Petrila gasiti vinovati de Justitie pentru tragedia din noiembrie 2008 soldata cu moartea a 13 mineri si salvatori minieri.

Fostul director al Loteriei Romane, retinut de DNA pentru 24 de ore

Directorul Loteriei Romane a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Potrivit comunicatului DNA, Gheorghe Benea este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Doi fosti sefi din Loteria Romana, retinuti de DNA pentru luare de mita si spalare de bani. Gheorghe Benea si Ovidiu Ripanu ar putea ajunge in arest pentru urmatoarele 30 de zile (VIDEO)

Procurorii DNA au dispus retinerea lui Gheorghe Benea, fost director general al Loteriei Romanie, si a lui Ovidiu Ripanu, sef Serviciu Achizitii in cadrul aceleiasi institutii, sub aspectul.

Conducerea PMP Buzau vrea sa dea afara din partid un consilier local neascultator. Este vorba despre fostul sef al Politiei, Ion Marin

Partidul Miscarea Populara Buzau a anuntat, marti, ca va declansa procedurile de excludere a lui Ion Marin din partid. Reactia conducerii PMP a venit la scurt timp dupa ce fostul sef al IPJ Buzau, in calitate de consilier local, a refuzat sa boicoteze sedinta CLM de marti, alaturi de grupul opozitiei. Pierderea calitatii de membru PMP va genera excluderea sa din Consiliul Local.

Mita la Directia de Finante Dambovita. Un consilier superior a fost retinut pentru ca a luat bani de la zeci de persoane

Un consilier superior de la Directia de Finante Dambovita este cercetat pentru luare de mita. Procurorii au stabilit ca barbatul a luat bani de 30 de persoane pentru a le elibera mai repede timbrul de mediul pentru autovehicule, necesare inmatricularii acestora. El a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Un tanar a fost retinut dupa ce a amenintat ca va detona Aeroportul International Chisinau

Un tanar din Republica Moldova a fost retinut marti, 13 septembrie, pe Aeroportul International Chisinau, dupa ce a amenintat ca va arunca in aer aeroportul.

Gheorghe Popa, fost rector al Academiei de Politie, in conflict de interese

Gheorghe Popa, fost rector al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, a fost declarat de ANI in conflict de interese, informeaza Agerpres.

Fostul sef din SRI retinut de DIICOT in dosarul Black Cube este un personaj controversat. Afacerile pentru care Daniel Dragomir si sotia acestuia sunt judecati

Locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care este acum retinut in dosarul Black Cube, are deja o serie de probleme grave in dosarul lui profesional.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )