Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dosarul Mafia Carnii. Prima reactie a procurorului sef Angela Nicolae: Este o razbunare.

România Liberă România Liberă,
Dosarul Mafia Carnii. Prima reactie a procurorului sef Angela Nicolae: Este o razbunare.

Procuroarea Angela Nicolae, cercetata, alaturi de fiul sau, Daniel, in dosarul DNA de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro, a declarat marti la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca este nevinovata si ca acest dosar este o razbunare din partea unei foste prietene si partenere de afaceri a fiului meu, informeaza Mediafax. Am dat o declaratie ampla in fata instantei de judecata, in care am precizat ca nu sunt vinovata de niciun fel de infractiune ce se retine . continuă pe România Liberă

Dosarul Mafia Carnii. Procurorul sef, protectorul RETELEI, arestat alaturi de fiu.

Procurorul sef Angela Nicolae de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost arestata, alaturi de fiul ei, Daniel, pentru 29 de zile in dosarul de evaziune fiscala denumita generic Mafia Carnii, destructurata de DNA. Motivele arestarii: pericolul social pe care il reprezinta procurorul deoarece s-a folosit de functia sa la Parchetul Inaltei Curti pentru a proteja invinuiti din dosare penale la colegii de la Parchetele inferioare functiei sale. Probele sunt .

Badea: Singurul comentariu corect si perfect cuprinzator pentru dosarul mafia carnii este ONOMATOPEIC

Mircea Badea a aratat, in editia de luni seara a emisiunii in gura presei, ca singurul comentariu corect, perfect cuprinzator si caracterizant pentru dosarul de evaziune fiscala cu produse alimentare este.

MAFIA CARNII: Cine sunt protejatii senatorului PSD Nicolae Badalau, invinuit de trafic de ...

In documentele DNA, primul nume care apare intre protejatii senatorului PSD Nicolae Badalau, cercetat in stare de libertate pentru trafic de influenta in dosarul mafia carnii, este inspectorul fiscal Silvana Constantinescu. Inspectorul ar fi fost folosit pentru protejarea evaziunii coordonate de libanezul EL-KHOURY ELIAS, patronul mai multor ferme agrozootehnice, intre care si Avicola Mihailesti-Giurgiu. In documentele DNA se precizeaza ca senatorul Nicolae Badalau a facut .

STENOGRAME. Baiatul procurorului sef se milogea pentru 500 de euro.

Procurorul-sef de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Angela Eugenia Nicolae, este acuzata ca protejat o vasta retea de evaziune fiscala pentru mai multe sume de bani. In dosarul intocmit de procurorii DNA este implicat si fiul procurorului-sef, Daniel Nicolae, care a intermediat schimburile de bani. STENOGRAME: In data de 30. 2013, magistratul a pretins prin intermediul fiului sau inv. Nicolae Daniel de la acelasi om de afaceri suma de 5000 RON. - la ora 20:47:10, .

Madalin Voicu, despre senatorul PSD implicat in mafia carnii: Nu stiu cat de mult e implicat Badalau

Deputatul PSD Madalin Voicu a spus, luni, despre colegul sau de partid Niculae Badalau, implicat in mafia carnii, ca il cunoaste de mai bine de 10 ani si nu crede ca este vinovat. Nu stiu ce sa.

STENOGRAME Dosarul Reteaua carnii. Fiul procurorului Angela Nicolae: Va rog din suflet, ajutati-ma. Eu sunt singur acasa si nu am bani de mancare si tigari

Angela Nicolae, procuror sef la Parchetul General si fiul ei Daniel sunt acuzati de trafic de influenta in dosarul in care este anchetata cea mai mare evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. in referatul prin care cer arestarea preventiva a celor doi, anchetatorii arata cum magistratul si fiul ei cereau fara jena mita administratorilor de firme pe care pretindeau ca-i protejeaza.

STENOGRAME Dosarul Reteaua carnii. Fiul procurorului Angela Nicolae: Va rog din suflet, ajutati-ma. Eu sunt singur acasa si nu am bani

Angela Nicolae, procuror sef la Parchetul General si fiul ei Daniel sunt acuzati de trafic de influenta in dosarul in care este anchetata cea mai mare evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. in referatul prin care cer arestarea preventiva a celor doi, anchetatorii arata cum magistratul si fiul ei cereau fara jena mita administratorilor de firme pe care pretindeau ca-i protejeaza.

Stenograme. Fiul procurorului Angela Nicolae: Ajutati-ma. Sunt singur acasa si n-am bani de mancare si tigari

Angela Nicolae, procuror sef la Parchetul General, si fiul ei Daniel sunt acuzati de trafic de influenta in dosarul Reteaua carnii, in care este anchetata cea mai mare evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. in referatul prin care cer arestarea preventiva a celor doi, anchetatorii arata cum magistratul si fiul ei cereau fara jena mita administratorilor de firme pe care pretindeau ca-i protejeaza.

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae, ...

Angela Eugenia Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. ar mai fi retinute alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae, spun sursele Romaniei Libere. De asemenea, intre retinuti ar fi si patronii libanezi de la Avicola Mihailesti-Giurgiu. DNA a confirmat retinerea doar a doua persoane si anume a procurorului Angela .

Senatorul Badalau, acuzat de legaturi cu mafia carnii, PRIMELE EXPLICATII

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau a declarat in editia de luni seara a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, ca a nu are nici o legatura cu dosarul de evaziune fiscala in care este achetat, si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )