Libnet.ro
UNICEF

19:45

STENOGRAME Dosarul Reteaua carnii. Fiul procurorului Angela Nicolae: Va rog din suflet, ajutati-ma. Eu sunt singur acasa si nu am bani de mancare si tigari

Adevărul Adevărul,
STENOGRAME Dosarul Reteaua carnii. Fiul procurorului Angela Nicolae: Va rog din suflet, ajutati-ma. Eu sunt singur acasa si nu am bani de mancare si tigari

Angela Nicolae, procuror sef la Parchetul General si fiul ei Daniel sunt acuzati de trafic de influenta in dosarul in care este anchetata cea mai mare evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. in referatul prin care cer arestarea preventiva a celor doi, anchetatorii arata cum magistratul si fiul ei cereau fara jena mita administratorilor de firme pe care pretindeau ca-i protejeaza. continuă pe Adevărul

STENOGRAME Dosarul Reteaua carnii. Fiul procurorului Angela Nicolae: Va rog din suflet, ajutati-ma. Eu sunt singur acasa si nu am bani

Angela Nicolae, procuror sef la Parchetul General si fiul ei Daniel sunt acuzati de trafic de influenta in dosarul in care este anchetata cea mai mare evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. in referatul prin care cer arestarea preventiva a celor doi, anchetatorii arata cum magistratul si fiul ei cereau fara jena mita administratorilor de firme pe care pretindeau ca-i protejeaza.

Stenograme. Fiul procurorului Angela Nicolae: Ajutati-ma. Sunt singur acasa si n-am bani de mancare si tigari

Angela Nicolae, procuror sef la Parchetul General, si fiul ei Daniel sunt acuzati de trafic de influenta in dosarul Reteaua carnii, in care este anchetata cea mai mare evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. in referatul prin care cer arestarea preventiva a celor doi, anchetatorii arata cum magistratul si fiul ei cereau fara jena mita administratorilor de firme pe care pretindeau ca-i protejeaza.

CSM a incuviintat retinerea si arestarea procurorului Angela Nicolae

Consiliul Superior al Magistraturii si-a dat acordul, luni, pentru perchezitia domiciliara, retinerea si arestarea preventiva a procurorului Angela Eugenia Nicolae, sef al Biroului de Relatii Internationale.

Interceptari din dosarul evazionistilor: Fiul procuroarei Angela Nicolae ameninta membrii retelei

Mai multe interceptari din dosarul evazionistilor - gruparea organizata de un arab si sprijinita de doi functionari din ANAF si DGFP - arata ca fiul procuroarei implicata in acest caz ameninta membrii.

Dosarul Mafia Carnii. Prima reactie a procurorului sef Angela Nicolae: Este o razbunare.

Procuroarea Angela Nicolae, cercetata, alaturi de fiul sau, Daniel, in dosarul DNA de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro, a declarat marti la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca este nevinovata si ca acest dosar este o razbunare din partea unei foste prietene si partenere de afaceri a fiului meu, informeaza Mediafax. Am dat o declaratie ampla in fata instantei de judecata, in care am precizat ca nu sunt vinovata de niciun fel de infractiune ce se retine .

Dosarul Mafia Carnii. Procurorul sef, protectorul RETELEI, arestat alaturi de fiu.

Procurorul sef Angela Nicolae de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost arestata, alaturi de fiul ei, Daniel, pentru 29 de zile in dosarul de evaziune fiscala denumita generic Mafia Carnii, destructurata de DNA. Motivele arestarii: pericolul social pe care il reprezinta procurorul deoarece s-a folosit de functia sa la Parchetul Inaltei Curti pentru a proteja invinuiti din dosare penale la colegii de la Parchetele inferioare functiei sale. Probele sunt .

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae, ...

Angela Eugenia Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. ar mai fi retinute alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae, spun sursele Romaniei Libere. De asemenea, intre retinuti ar fi si patronii libanezi de la Avicola Mihailesti-Giurgiu. DNA a confirmat retinerea doar a doua persoane si anume a procurorului Angela .

Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 50 de milioane euro

Procuroarea de la Parchetul instantei supreme Angela Nicolae si fiul acesteia, Daniel, au fost arestati pentru 29 de zile, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul alimentar, a hotarat marti Inalta Curte de Casatie si Justitie. Intrucat ordonantele de retinere pe numele celor doi au expirat dupa ora 19:00, inculpatii au parasit sala de judecata, urmand a fi ridicati de catre organele de politie dupa primirea mandatelor de arestare. La iesirea din sala de judecata, Angela Nicolae a aratat ca nu opteaza sa ramana la instanta in asteptarea agentilor de politie, care au plecat dupa expirarea ordonantelor de retinere, si ca doreste sa se duca acasa sa se schimbe. Sunt nevinoata, a mai spus Nicolae la iesirea din sala. Decizia instantei supreme nu este definitiva, ci poate fi atacata cu recurs tot la Inalta Curte.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, arestati preventiv in dosarul de evaziune

Procuroarea de la Parchetul instantei supreme Angela Nicolae si fiul acesteia, Daniel, au fost arestati pentru 29 de zile, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul alimentar, a hotarat marti inalta Curte de C.

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )