Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii. Dorin Cocos, in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii. Dorin Cocos, in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan ramane dupa gratii, in timp ce Dorin Cocos va fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, a decis, luni inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe România Liberă

Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Acesta a cerut vineri sa fie cercetat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost dus, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. Acesta se afla in arest preventiv de la sfarsitul lunii octombrie, iar astazi a fost si la Curtea Suprema unde a cerut cercetarea sa in arest la domiciliu invocand cauze medicale.

Dosarul Microsoft: Blaga, denuntat de Cocos

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, relateaza Mediafax, citand surse judiciare.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie cere masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft. in cazul primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care a fost adus vineri la.

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a suferit un infarct dupa gratii. Magistratii iCCJ i-au respins contestatia privind arestul preventiv

Gheorghe Stefan e de 4 luni in arestul preventiv al Capitalei sub acuzatia de fapte de coruptie in Dosarul Microsoft. Pinalti a facut un infarct dupa gratii, e suspect de leucemie, are probleme la prostata, a.

Gheorghe Stefan, asteptat la DNA. Acesta ar urma sa denunte doua persoane in dosarul Microsoft pentru a fi eliberat

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, ar putea fi dus, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a denunta doua persoane, asa cum a anuntat avocatul acestuia. Fostul edil spera ca, in schimbul declaratiilor, sa fie eliberat din arest preventiv. Vineri, Dorin Cocos, Dumitru Nicolae si fostul ministru Gabriel Sandu au recunoscut in fata instantei acuzatiile aduse de procurori.

iCCJ: Dorin Cocos a obtinut masura arestului la domiciliu in dosarul Microsoft. Omul de afaceri ramane in inchisoare in dosarul Bica 2

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis sa inlocuiasca masura arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu in cazul dosarului Microsoft, in care Dorin Cocos este acuzat. De.

Gheorghe Stefan ar putea spune TOT ce stie despre dosarul Microsoft. Vrea sa iasa din arest cu orice pret

Gheorghe Stefan ar putea face astazi declaratii incendiare, in fata procurorilor, despre dosarul Microsoft, dar si despre relatia dintre cei acuzati. Pinalti este pregatit sa faca denunturi care ar putea.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae admit acuzatiile procurorilor

Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae au declarat la instanta suprema, care trebuie sa ia o decizie privind masurile preventive in cazul lor in dosarul Microsoft, ca au admis acuzatiile procurorilor DNA si au colaborat cu acestia, informeaza Mediafax.

Dorin Cocos, pus sub arest la domiciliu in dosarul Microsoft

Judecatorii inaltei Curti au decis astazi inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Dorin Cocos, in dosarul Microsoft, in urma colaborarii cu anchetatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )