Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Stefan ar putea spune TOT ce stie despre dosarul Microsoft. Vrea sa iasa din arest cu orice pret

Antena3 Antena3,
Gheorghe Stefan ar putea spune TOT ce stie despre dosarul Microsoft. Vrea sa iasa din arest cu orice pret

Gheorghe Stefan ar putea face astazi declaratii incendiare, in fata procurorilor, despre dosarul Microsoft, dar si despre relatia dintre cei acuzati. Pinalti este pregatit sa faca denunturi care ar putea. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan, asteptat la DNA. Acesta ar urma sa denunte doua persoane in dosarul Microsoft pentru a fi eliberat

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, ar putea fi dus, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a denunta doua persoane, asa cum a anuntat avocatul acestuia. Fostul edil spera ca, in schimbul declaratiilor, sa fie eliberat din arest preventiv. Vineri, Dorin Cocos, Dumitru Nicolae si fostul ministru Gabriel Sandu au recunoscut in fata instantei acuzatiile aduse de procurori.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii. Dorin Cocos, in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan ramane dupa gratii, in timp ce Dorin Cocos va fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, a decis, luni inalta Curte de Casatie si Justitie.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Acesta a cerut vineri sa fie cercetat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost dus, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. Acesta se afla in arest preventiv de la sfarsitul lunii octombrie, iar astazi a fost si la Curtea Suprema unde a cerut cercetarea sa in arest la domiciliu invocand cauze medicale.

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest. A vorbit sau nu in fata procurorilor?

In ciuda dorintei sale arzatoare de a parasi arestul preventiv, Gheorghe Stefan nu i-a induplecat pe magistrati, pe semne ca dezvaluirile sale nu au fost explozive, asa cum promisese.

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, vrea sa faca un denunt

Gheorghe Stefan vrea sa faca un denunt, a anuntat avocatul sau. Pavel Abraham a spus ca in zilele urmatoare va analiza impreuna cu clientul sau probele si impreuna vor decide daca va fi depus acest.

Gheorghe Stefan Pinalti vrea sa faca un denunt

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan zis Pinalti, a anuntat ca vrea sa faca un denunt impotriva unui politician important. Avocatul sau, Pavel Abraham, incearca sa obtina inlocuirea arestului.

Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stefan este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat.

Ce spune Kelemen Hunor despre deputatul UDMR urmarit penal, care a plecat in Ungaria

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu acordat Evz, ca deputatul Marko Attila, pus sub urmarire in dosarul despagubirilor ilegale, ca nu a comis o ilegalitate plecand din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )