Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dosarul mortii lui Ionut Anghel ar putea lua o turnura neasteptata. Martorul-cheie este chemat astazi la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Dosarul mortii lui Ionut Anghel ar putea lua o turnura neasteptata. Martorul-cheie este chemat astazi la Parchetul General

Martorul-cheie in dosarul mortii lui Ionut, baietelul ucis de ciinii vagabonzi, ar putea merge in aceasta dimineata la Parchetul General. Barbatul care apare in imaginile de pe camerele de supraveghere din . continuă pe Antena3

Dosarul mortii lui Ionut Anghel ar putea lua o turnura neasteptata. Martorul-cheie este AUDIAT acum la Parchetul General

Martorul-cheie in dosarul mortii lui Ionut, baietelul ucis de ciinii vagabonzi, a ajuns in aceasta dimineata la Parchetul General. Barbatul care apare in imaginile de pe camerele de supraveghere din parc,.

TURNURA neasteptata in dosarul mortii lui Ionut Anghel. Martor: Fratele lui Ionut PLANGEA. L-am gasit pe strada

UPDATE:Primele declaratii facute de martorul cheie in dosarul mortii lui Ionut Anghel, la iesirea din sediulParchetului General: L-am gasit pe Andrei pe strada. Fratele lui Ionut plangea. Clientul.

Martor in cazul mortii lui Ionut Anghel: L-am gasit in strada pe fratele lui, apoi am aflat ca mai este un copil pierdut

Octavian Sandu, martor in cazul mortii lui Ionut Anghel, a declarat luni, dupa audierile de la Parchet, ca l-a gasit pe fratele lui Ionut pe strada si l-a dus in Parcul Tei, iar dupa discutia cu bunica a.

DOSARUL LUI IONUT ANGHEL. Martorul-cheie, audiat la Parchetul ICCJ.

Barbatul care l-a adus pe fratele lui Ionut Anghel la bunica acestuia, in Parcul Tei, s-a prezentat, luni dimineata, la Parchetul instantei supreme pentru a fi audiat, transmite Mediafax. Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din Parcul Tei in 2 septembrie, cand l-a adus pe fratele lui Ionut si a vorbit cu un agent de paza pentru a o gasi pe bunica acestuia. Citeste si VIDEO: Ultimele clipe din viata lui Ionut Anghel, surprinse de camerele de supraveghere din Parcul .

DOSARUL LUI IONUT ANGHEL. Ce a declarat martorul-cheie la Parchetul ICCJ.

UPDATE: Octavian Sandu a declarat, luni, la iesirea de la Parchet, ca l-a gasit pe fratele lui Ionut pe strada si l-a dus in Parcul Tei, iar dupa discutia cu bunica a aflat ca mai este un copil care s-a pierdut, relateaza Mediafax. Barbatul care l-a dus pe fratele lui Ionut Anghel la bunica acestuia, in Parcul Tei, a fost audiat luni, in calitate de martor, la Parchetul instantei supreme. Octavian Sandu a spus, la iesirea din Parchetul instantei supreme, ca in 2 septembrie l-a vazut pe .

Criminalisti: Cadavrul unui caine de lupta, descoperit recent la locul mortii lui Ionut Anghel

O echipa de criminalisti face cercetari, luni, la locul decesului lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de caini maidanezi, langa Parcul Tei din Bucuresti. Anchetatorii au dezvaluit faptul ca in acel loc a.

DOSARUL LUI IONUT ANGHEL. Caine de lupta, gasit mort in Parcul Tei.

Un caine de lupta a fost gasit mort in Parcul Tei din Capitala, transmite Realitatea TV. Mai multi martori au declarat ca patronii unui local din zona aveau caini de lupta si organizau lupte intre animale. Citeste si DOSARUL LUI IONUT ANGHEL. Ce a declarat martorul-cheie la Parchetul ICCJ Stire in curs de actualizare.

Martorul-cheie in dosarul lui Ionut Anghel, baietelul ucis de caini, este audiat la Parchetul Instantei Supreme

Barbatul care l-a adus pe fratele lui Ionut Anghel la bunica acestuia, in Parcul Tei, s-a prezentat, luni dimineata, la Parchetul Instantei Supreme pentru a fi audiat. Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din Parcul Tei in 2 septembrie, cand l-a adus pe fratele lui Ionut si a vorbit cu un agent de paza pentru a o gasi pe bunica micutului.

SINTEZA ZILEI. Primele imagini cu martorul cheie in cazul lui Ionut Anghel, copilul ucis de caini

In cadrul emisiunii Sinteza zilei de duminica au fost prezentate primele imagini cu martorul cheie in cazul lui Ionut Anghel, copilul ucis de caini. El este barbatul care l-a adus de mana pe fratele lui Ionut.

Mama lui Ionut Anghel: Andrei nu si-a desenat fratiorul fara cap.

Mama lui Ionut Anghel neaga articolul aparut, vineri, in ziarul Ring, potrivit caruia fratele micutului ucis de caini in parcul Tei ar fi fost dus la mai multi psihologi, unde l-ar fi desenat pe Ionut fara cap. Sa stiti ca ceea ce a aparut astazi in ziarul Ring este o minciuna, Andrei nu a facut niciun desen in legatura cu familia lui, si nici nu si-a desenat fratiorul fara cap si aberatii de genul acesta. Totul este o inventie, a scris mama lui Iont pe Facebook. Potrivit ziarului Ring, la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )