Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dosarul Telepatia: Daniel Udrescu, un reputat expert din SUA, denunta expertiza DNA

Antena3 Antena3,
Dosarul Telepatia: Daniel Udrescu, un reputat expert din SUA, denunta expertiza DNA

Daniel Udrescu, un reputat expert si auditor din Statele Unite, spune ca NU exista un prejudiciu in dosarul ICA. Miercuri seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, cunoscutul expert din Statele Unite a declarat ca. continuă pe Antena3

100 de Minute: Expert din SUA, declaratie bomba despre dosarul Telepatia

Un reputat expert si auditor din Statele Unite vine in Romania pentru a discuta problema Aureliei Nicolae . Acesta spune ca nu este niciun prejudiciu in dosarul ICA. Daniel Udrescu a declarat pentru Antena3. ro.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut a cerut din nou recuzarea instantei

UPDATE 10:53 - Avocatul Mateut cere din nou recuzarea instantei. UPDATE 10:50 - Solicitarea inaintata de avocatul Mateut privind un nou termen pentru pregatirea apararii a fost respinsa. UPDATE 10:45 - Avocatul.

Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus astazi concluziile scrise in Dosarul Telepatia. Dupa ce toti aparatorii celor implicati in dosar vor depune concluziile, judecatorii vor anunta pana.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Judecatorii delibereaza pe cererile avocatilor

UPDATE 18:15 - in cadrul emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, Sorin Rosca Stanescu a comparat dosarul Telepatia cu un alt caz celebru si controversat, dosarul Nastase. UPDATE 18:00 - Sedinta de judecata.

Dacian Ciolos ar putea fi audiat in dosarul Telepatia

Comisarul European pentru Agricultura, Dacian Ciolos, ar putea fi audiat in dosarul Telepatia. Acesta trebuie sa explice de ce a acceptat ca Ministerul Agriculturii sa devina parte civila in dosar, la.

Grupul de Investigatii Politice publica date care demonstreaza ca dosarul Telepatia este fabricat

Grupul de Investigatii Politice publica o serie de analize care demonstreaza ca Dosarul Telepatia este o facatura. Procurorii DNA sustin ca a fost incalcata o lege din viitor, confunda semestrul cu.

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine. Avocatul lui Dan Voiculescu: E o graba nejustificata

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

Dezbaterile in dosarul Telepatia vor fi reluate in scurt timp. Sinteza evenimentelor de luni

Dezbaterile in dosarul Telepatia se reiau in scurt timp. Dupa aproape 12 ore de audieri, timp in care procesul a fost intrerupt de mai multe ori, judecatorii de la Curtea de Apel au decis reluarea procedurii.

Bogdan Chirieac, despre dosarul Telepatia: Asistam la o confruntare politica, in spatele usilor inchise

Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac a declarat, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, ca dosarul Telepatia reprezinta o executie politica. Nu asistam la un act de justitie, din nefericire, ci la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )