Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dosarul transferurilor: Sumele confiscate de la cei 8 condamnati ajung la 6 milioane de lei

B1 B1,
Dosarul transferurilor: Sumele confiscate de la cei 8 condamnati ajung la 6 milioane de lei

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, marti, in Dosarul Transferurilor, pe langa condamnara cu inchisoarea a celor opt inculpati, si confiscarea unor sume importante de bani. Pe langa confiscarea. continuă pe B1

Dosarul Transferurilor. Curtea de Apel Bucuresti, asteptata marti sa dea o sentinta finala

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati marti sa dea un verdictul final in dosarul Transferurilor in care cei opt grei din fotbalul romanesc sunt acuzati de fapte de coruptie in legatura cu transferul mai multor jucatori in strainatate. Mihai Stoica a scapat de proces, dupa ce faptele de care acesta a fost acuzat s-au prescris.

Reactiile dupa decizia din Dosarul Transferurilor. Toti cei opt inculpati au fost condamnati definitiv la inchisoare cu executare

Cu o zi inainte de alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal s-a dat verdictul din Dosarul Transferurilor. A fost nevoie de opt ani si 66 de termene pentru o solutionare a cazului.

Nimeni din fotbal nu comenteaza decizia din Dosarul Transferurilor

Cei din fotbalul romanesc se ascund, dupa decizia de marti din Dosarul Transferurilor.

Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. MM a sufeerit un soc. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost singurul condamnat aflat in conditie medicala valida, din Dosarul Transferurilor, care nu s-a dus singur sa se predea la o sectie de Politie, pentru a fi luat in custodie. Iata cum au ajus toti cei pot in custodie, marti seara.

Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost singurul condamnat aflat in conditie medicala valida, din Dosarul Transferurilor, care nu s-a dus singur sa se predea la o sectie de Politie, pentru a fi luat in custodie. Iata cum au ajus toti cei pot in custodie, marti seara.

CONDAMNARI DEFINITIVE CU EXECUTARE iN DOSARUL TRANSFERURILOR: Copos - 3 ani si 8 luni, MM Stoica - 3 ani si 6 luni, Borcea si I. Becali - 6 ani si 4 luni, V. Becali - 4 ani si 8 luni, Popescu - 3 ani si o luna, Netoiu si Padureanu - 3 ani si 4 luni

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, marti, deciziile definitive in Dosarul Transferurilor, in care opt nume grele din fotbalul romanesc au trecut atat prin achitari, cat si prin condamnari. Fostul actionarul.

CAB da marti verdictul in Dosarul Transferurilor.

Curtea de Apel Bucuresti anunta, marti, decizia finala in dosarul transferurilor de jucatori, in care au fost judecati fratii Victor si Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Mihai Stoica si Cristian Borcea, conform Mediafax. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au finalizat in 11 februarie dezbaterile in acest dosar si au stabilit sa dea decizia in 25 februarie. Citeste si: Jean Padureanu, internat la spitalul Elias. El este inculpat in Dosarul .

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a intrat in greva foamei dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a decis sa intre in greva foamei in semn de protest fata de condamnarile celor 8 inculpati din Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist de 54 de ani a ales sa intre in.

Cele mai bune glume dupa condamnarile din dosarul Transferurilor: Copos s-a dus sa se scoata de la intretinere

Personaje influente in fotbalul romanesc, vocale dar si foarte conflictuale. Condamnarea lor in Dosarul Transferurilor a generat astfel un val de ironii si glume. Citeste cele mai haioase glume de pe site-urile de socializare si Times New Roman, Kamikaze , Academia Catavencu sau GSP. Pancu si ceilalti jucatori saraci de la Rapid: Tot astia au noroc! Casa si masa asigurate.

Tristetea lui Sebastian Bodu: Toti au uitat ca Dosarul Transferurilor a pornit de la mine

Europarlamentarul constantean Sebastian Bodu aminteste ca el este cel care a dat semnalul demascarii coruptiei din fotbalul romanesc. intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sebastian Bodu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), impartaseste tristetea ca lumea a uitat ca el a declansat procesul din Dosarul Transferurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )