Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai bune glume dupa condamnarile din dosarul Transferurilor: Copos s-a dus sa se scoata de la intretinere

Hotnews Hotnews,
 Cele mai bune glume dupa condamnarile din dosarul Transferurilor: Copos s-a dus sa se scoata de la intretinere

Personaje influente in fotbalul romanesc, vocale dar si foarte conflictuale. Condamnarea lor in Dosarul Transferurilor a generat astfel un val de ironii si glume. Citeste cele mai haioase glume de pe site-urile de socializare si Times New Roman, Kamikaze , Academia Catavencu sau GSP. Pancu si ceilalti jucatori saraci de la Rapid: Tot astia au noroc! Casa si masa asigurate. continuă pe Hotnews

Primele glume dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Nici nu s-au anuntat bine condamnarile din Dosarul Transferurilor ca au aparut si primele glume despre oamenii de fotbal care urmeaza sa fie incarcerati.

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a intrat in greva foamei dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a decis sa intre in greva foamei in semn de protest fata de condamnarile celor 8 inculpati din Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist de 54 de ani a ales sa intre in.

Dumitru Dragomir, despre condamnarile din Dosarul Transferurilor: O pedeapsa nedreapta

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a postat, marti, un material pe site-ul sau in care a facut referire la condamnarile din Dosarul Transferilor. Pedepsele sunt nedrepte, a precizat Dragomir.

Antreprenorii romani: Bancile si capitalul de risc sunt cele mai bune surse de finantare

Creditele bancare, finantarile de tip capital de risc venture capital) si banii primiti de la business angels sunt cele mai bune instrumente de finantare pentru intreprinzatorii romani, potrivit studiul Antreprenorii vorbesc: Barometrul.

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!.

OSCAR 2014: Momentul PENIBIL in care una din cele mai bune actrite CADE pe covorul rosu. E urmarita de ghinion

PREMIILEOSCAR 2014: Parada tinutelor de gala de pe covorul rosu este unul din cele mai asteptate momente. Criticii de moda, paparazzii, dar si oamenii de rand asteapta cu sufletul la gura defilarea.

Hyundai face unul dintre cele mai mari recall-uri auto din tara: aproape 10.000 de masini

Hyundai va rechema peste 9. 900 de masini din mai multe modele pentru posibile probleme la contactorul de frana, probleme ce pot cauza erori de functionare la luminile de frana, dar si aprinderea unor martori din bord. Printre modelele vizate se numara i30 si Tucson. Nu s-au inregistrat accidente legate de aceste defecte. Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an se numara Mitsubishi, Nissan, Toyota si Mercedes-Benz.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45 se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45, se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Cele mai profitabile filme nominalizate la Oscar

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla care sunt castigatorii premiilor Oscar, adica cei care au realizat cele mai bune filme ale acestui an. Pana atunci, sa citim cateva informatii despre cati bani au facut peliculele nominalizate la Oscar,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )