Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. MM a sufeerit un soc. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Online Sport Online Sport,
Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. MM a sufeerit un soc. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost singurul condamnat aflat in conditie medicala valida, din Dosarul Transferurilor, care nu s-a dus singur sa se predea la o sectie de Politie, pentru a fi luat in custodie. Iata cum au ajus toti cei pot in custodie, marti seara. continuă pe Online Sport

Mihai Stoica a fost ridicat de acasa de Politie. Cum au ajuns in custodie condamnatii din Dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost singurul condamnat aflat in conditie medicala valida, din Dosarul Transferurilor, care nu s-a dus singur sa se predea la o sectie de Politie, pentru a fi luat in custodie. Iata cum au ajus toti cei pot in custodie, marti seara.

Mihai Stoica a fost ridicat de politisti de la locuinta sa.

Managerul general al FC Steaua Mihai Stoica, condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori, a fost ridicat de politisti si va fi dus in arest, in baza mandatului de executare emis de instanta. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca Mihai Stoica a fost ridicat de politisti de la locuinta sa din Capitala si urmeaza sa fie dus in arest, in baza mandatului de executare emis de .

Mihai Stoica a fost ridicat de politisti de la locuinta sa si dus in arest

Managerul general al FC Steaua Mihai Stoica, condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori, a fost ridicat de.

Reactia lui Mihai Stoica pe facebook: Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc. A fugit Meme in Turcia?

Mihai Stoica a fost condamnat cu 3 ani si 6 luni in Dosarul Transferurilor, el fiind responsabil pentru transferul lui Arhire de la Otelul la Pohang.

Dosarul Transferurilor. Condamnari cu executare pentru George Copos, Mihai Stoica si Cristi Borcea

George Copos a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, in timp ce Mihai Stoica a primit o pedepasa de 3 ani si 6 luni cu executare. in acelasi dosar, Cristi Borcea a fost.

Reghecampf, dupa condamnarea lui Mihai Stoica: Este dureros, pentru mine este o lovitura foarte grea

Tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a scris, marti, pe contul sau de Facebook, ca decizia de condamnare a lui Mihai Stoica, in Dosarul Transferurilor, este o grea lovitura si ii indeamna pe suporteri sa.

Jean Padureanu, ridicat de Politie de la Spitalul Elias.

Fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, a fost ridicat de Politie de la Spitalul Elias, pentru a fi dus in arest, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. Citeste si: Condamnari definitive cu EXECUTARE in Dosarul Transferurilor pentru toti greii fotbalului Politistii au venit la spital in jurul orei 17. 45, in baza mandatului de punere in executare emis de instanta .

Mihai Stoica, din Turcia: Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a postat, marti, pe contul sau de Facebook, un mesaj referitor la pedeapsa cu inchisoarea primita in Dosarul transferurilor. El acuza faptul ca judecatorii .

Mihai Stoica: Halep este stelista, altfel nu am fi invitat-o sa dea lovitura de start la Steaua-Dinamo

Tenismena Simona Halep a fost invitata sa dea lovitura de start la partida Steaua - Dinamo pentru ca este stelista la origini, a declarat managerul general alFCSteaua, MihaiStoica. Nu doar pentru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )